興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

大宅

大家好!我哋一班摺紙發燒友,到宜家都仲好開心喺九月見到好多人,決定今次提早決定,喺十月再攪聚會,希望見到更多嘅人!
我哋特別開心嘅,係認識到好多想試吓摺紙係咩回事嘅小朋友。其中我哋好開心見到,有啲小朋友因為上個月嘅聚會,決定開始投入摺紙嘅興趣,甚至開咗一啲社交平台戶口,專門分享佢哋嘅作品!睇返佢哋分享嘅相,我哋發覺到佢哋嘅能力都有過之而無不及,真係青出於藍……為咗繼續推廣摺紙興趣,我哋決定維持每月都攪返個小聚,獨樂樂不如眾樂樂!
日期:10月14日(星期六)
時間:下午2至5點
地點:尖沙嘴(暫定)
名額:不限
費用:全免(紙張將會由我哋主辦人提供)
活動無年齡限制,新手高手大人小朋友亦歡迎參加。
部分發燒友會帶埋佢哋嘅作品,喺聚會入面展出。大家又不妨以參觀藝術館嘅心態,嚟我哋嘅聚會,學新嘢嘅同時,亦欣賞吓我哋嘅小作!話唔定同我哋傾一陣,就可以帶走心頭好返屋企!尤其係,十月尾會有一個節日,話唔定今個聚會同咁多位發燒友嘅作品,都會以佢為主題……咁多位都要把握一年一日嘅機會吖!
為咗統計人數,有興趣參加嘅人可以到社交平台同主辦人黃仔(matthew_wong_origami)聯絡。
多謝大家睇到依度!歡迎對活動所有嘅疑問。
希望喺聚會見到您哋!

大宅

回覆 lostartorigami 的帖子

大宅

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

lostartorigami 發表於 23-10-27 19:16

好勁呀

lostartorigami    發表於 24-3-22 21:09

不要從別人的嘴裡去認識我

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊