網購天地

跳至

首頁

尾頁

洋房

大家千祈唔好去Built in pro買野,依間野真係黑店黎。7月23號落單填左8月1號送貨,買咗洗衣機,抽油煙機,抽氣扇,煮食爐加三部冷氣。結果8月1請左一日假等,只送左洗衣機同抽油煙機,冷氣睇位師傅完全失蹤,2號又送左部煮食爐。之後三追四請,話再唔睇位同送貨就要求退款,客服態度勁差,死都唔退錢,又答唔到你幾時先送貨安裝。直到今日終於都睇完冷氣位,都只係話最快8月8到8月9日送貨,但安裝又無期俾我,我直至而家只收到同裝左抽油煙機同煮食爐。洗衣機收到但完全無安排人幫我安裝,抽氣扇直頭失左蹤。客服個whatsapp同佢講又唔應你。客服電話又俾人留言留爆左。而家交左租又一直入住唔到,又唔肯退款又唔知幾時先幫我裝得哂啲野,真係貼錢買難受。

大宅

呢間真係黑店,落單後話無貨叫我換另一個型號,我要求退款又係一直死唔退錢,要我買其他野先肯用來抵數。 係呢間店到買野有貨無問題,但如果有事要退錢就退唔到囉。

子爵府

2024年龍年勳章 2021可愛聖誕B勳章

Sweetnight41 發表於 23-8-7 01:16
大家千祈唔好去Built in pro買野,依間野真係黑店黎。7月23號落單填左8月1號送貨,買咗洗衣機,抽油煙機, ...
佢D貨仲平過出面幾百蚊, 之前差D搵佢買冷氣... 最尾見第二間個師傅專業D 就去第二度買... 諗番如果當時買左BIP, 我應該要熱多一個禮拜先裝到

別墅

大家千祈唔好去Built in pro買野,依間野真係黑店黎。7月23號落單填左8月1號送貨,買咗洗衣機,抽油煙機, ...

佢真係黑店。我試過一次我唔會再幫襯
喺呢度開post係會有人騷擾你係咁叫你刪除個post
佢完全估到係邊一個 佢哋好得閒係咁喺度睇post

大宅

回覆樓主:

我25号比錢買lg洗衣機,27送貨時即日安裝埋,本來29号寶綠收舊機,點知送貨師父話收埋唔洗加錢,,又幾贊。

伯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章

nicam12002 發表於 23-9-30 10:08
我25号比錢買lg洗衣機,27送貨時即日安裝埋,本來29号寶綠收舊機,點知送貨師父話收埋唔洗加錢,,又幾贊。 ...

送貨同時免費收埋舊機,間間都係咁,做唔到的公司真係唔洗幫襯

男爵府

好彩search 下佢,咁大間公司估唔到係黑店。唔該晒!

男爵府

我買過洗衣機 同 2部冷氣 都無問題
買冷氣時我去實體店
問清楚細節 安排埋送貨安裝日期才畀錢
送貨安裝都好順利
冷氣機安裝仲有保養期
安裝完過左一排 先發覺去水喉 有少少滴水
call 師傅 好快嚟免費整返好我覺得服務唔錯喎

先去實體店問清楚曬先畀錢會好啲

民房

二月尾網上過數訂咗部洗衣機,幾日後whatsapp覆話船期問題,之後都無貨,問我轉唔轉model,我要求退款,覆話十至十四個工作天會退,都今日都未收到,whatsapp都唔覆 (已讀不回)
唉,貪佢平幾百,睇佢fb又有咁多followers 以為靠得住

想問各位苦主們最終能收返退款嗎?

子爵府

回覆 masvint 的帖子

fb D 野都好信既,仲衰過淘老

複式洋房

這間我也領教過!以後都不會再幫襯!

買抽濕機時,落單有通告寫住送貨是2-7pm

然之後佢哋公司WhatsApp 來確認送貨時間,就變咗6-10pm.

問題係是送貨地點是公司,我們七點後便下班。

我同客服溝通,說網站說明是2-7pm, 叫他請安排七點前送貨。

佢仲答如果我要要求指定時間,要收附加費!
如果網站本身說我嗰區送貨時間是兩點至七點,我何來要求指定時間!?

永遠都唔會再幫襯

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊