烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

別墅

有無jm 用過特福FW501827 或 樂信牌RAF-A145/W?
想買是但一款

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

ChocoholicPB 發表於 23-8-1 19:56
有無jm 用過特福FW501827 或 樂信牌RAF-A145/W?
想買是但一款

我用緊特福 蒸 焗 氣炸 3合1

https://www.tefal.com.hk/zh/%E7%85%AE%E9%A3%9F%E5%B0%8F%E9%9B%BB%E5%99%A8/%E5%81%A5%E7%87%9F%E5%8B%95%E7%82%B8%E9%8D%8B/%E5%81%A5%E5%BA%B7%E8%92%B8%E7%85%AE%E6%B0%A3%E7%82%B8%E9%8D%8B/p/1510002026?scc=fryer

別墅

keroppipooh 發表於 23-8-10 12:25

https://www.tefal.com.hk/zh/%E7%85%AE%E9%A3%9F%E5%B0%8F%E9%9B%B ...

喱個我都有留意,有埋蒸既功能,不過拉出來個容量好似細少少 好用嗎?

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆 ChocoholicPB 的帖子

SIZE 我就夠用, 一般焗雞, 豬手都夠用.......
有埋蒸我覺得好方便, 多數蒸燒賣, 前排有蒸糉, 唔駛開火好好呀

別墅

keroppipooh 發表於 23-8-10 12:32

夠大放到隻雞落去? 咁又好似幾好喎

琥珀宮

勁大果d 我無試過呀, 咁一般春雞或再大少少果d 無問題呀

別墅

keroppipooh 發表於 23-8-10 12:42

咁等我去舖頭再望下先
謝謝分享

男爵府

keroppipooh 發表於 23-8-10 12:25

https://www.tefal.com.hk/zh/%E7%85%AE%E9%A3%9F%E5%B0%8F%E9%9B%B ...

請問有冇試過焗蛋糕之類,效果跟剩焗爐一樣?

琥珀宮

28July 發表於 23-8-10 17:22
請問有冇試過焗蛋糕之類,效果跟剩焗爐一樣?

無, 焗返熱 D tart 就有

複式洋房

\"\"氣炸焗爐咁高溫,會唔會致癌?

別墅

TUNGTUNGDESS_ 發表於 23-8-14 16:43

氣炸焗爐咁高溫,會唔會致癌?

Ummmmm
應該安全掛… 要買d 有保證既牌子

伯爵府

ChocoholicPB 發表於 23-8-1 19:56
想買是但一款

樓主最後買咗邊隻,我剛睇緊特福果fw501827(本身有蒸爐唔駛想要蒸),想知特福呢隻氣炸/焗效果好唔好,網上冇乜comments

別墅

taiming 發表於 24-3-29 11:39
樓主最後買咗邊隻,我剛睇緊特福果fw501827(本身有蒸爐唔駛想要蒸),想知特福呢隻氣炸/焗效果好唔好,網 ...

最後買左特福3合1氣炸蒸焗啊
Fw501827 我係幾鍾意佢打開個設計,方便d,但最後都係想要埋蒸個function

So far 覺得佢既氣炸都好用,好方便!
不過如果你唔洗蒸可以買返fw501827

https://www.elecboy.com.hk/products/tefal-fw2018-65l-3-in-1-healthy-air-fryer?currency=HKD&variant=40988670165145&stkn=3e826db64351&gad_source=1

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊