美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

如果想消除或者減輕虎紋,應該做Ulthera定thermage 好d?

禁止訪問

回覆樓主:

象牙宮

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

象牙宮

30岁做提升 ~当做治疗
40岁松弛下垂~不得不做
50岁颌下、前额、颈部皮肤松弛、下垂严重。
60岁的肌肤老态严重。面部皮肤鬆弛、下垂明显、 法令纹加深、 木偶紋、嘴邊肉 、下顎缘赘皮堆积。          叫長者。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

大宅

333s 發表於 23-7-9 10:58

暫時唔想打針住,我嚟緊一係會做thermag一係ulthera, 想睇吓邊個對虎紋效果好啲就做邊個

子爵府

kl337 發表於 23-7-9 11:55
暫時唔想打針住,我嚟緊一係會做thermag一係ulthera, 想睇吓邊個對虎紋效果好啲就做邊個
...

如果你本身面唔多肉 做ulthera小心愈做愈瘦面
thermage 可以提升少少既,不過即效果有限,會慢慢見到自己靚左咁

別墅

Robinrobinrobin 發表於 23-7-9 23:03
如果你本身面唔多肉 做ulthera小心愈做愈瘦面
thermage 可以提升少少既,不過即效果有限,會慢慢見到自己 ...

笑嗰陣先有虎紋,係唔係都適合做?

象牙宮

AnlaChan 發表於 23-7-11 05:26

不笑有虎紋, 必要做。

理性討論交流者。

子爵府

AnlaChan 發表於 23-7-11 05:26

笑先有其實係咪表情紋
正常笑點都會有呢d紋,唔笑果時無就ok
不過thermage 可以增加膠原,令皮膚好d,有彈性d 我覺得如果捨得比錢係可以做
因為問題出現左先搞一定係難左做預防,我同我d frd成日都覺得假設你35做歲問題唔係好大時做,可以keep到返去20尾30頭,但40幾問題出晒黎先做咁只可以keep到係40幾歲

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊