親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

請問成田機場 Terminal 2 JR Counter同skyliner counter會唔會相隔好遠? 我落機要兌換JR pass想同時買定回程Skyliner車票, 我知JR counter係B1F, Skyliner是否同一層? 另外, 買Skyliner回程票時是否可即時劃埋7日後走既座位? 如果依家網上買, 都係要去到先可劃位, 對嗎? 謝謝

男爵府

DFSON 發表於 23-7-1 18:26
請問成田機場 Terminal 2 JR Counter同skyliner counter會唔會相隔好遠? 我落機要兌換JR pass想同時買定回 ...

去多次日本都不會買定skyliner 車票,是否平好多?D車咁密,走前即買車票不是更自由。另問網上買了指定時間,是否一定要搭返個班車?

男爵府

請問成田機場 Terminal 2 JR Counter同skyliner counter會唔會相隔好遠? 我落機要兌換JR pass想同時買定回 ...

Skyliner 都係B1F, 在JR counter對面
之前我在klook買skyliner 來回票,回程票不能在成田換,要到其他車站換票,我在京城上野站換票的,好多班次的。

男爵府

wyh:) 發表於 23-7-2 21:54
Skyliner 都係B1F, 在JR counter對面
之前我在klook買skyliner 來回票,回程票不能在成田換,要到其他車站 ...

,
兩個counter係同一層就好方便, 咁我到時先買~

大宅

在同層,JR counter 你預排好耐隊。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊