懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

2023年兔年勳章

請問各位 jm有無經 "陪月一站" 請陪月員?質素ok嗎?難唔難 book?陪月員通常收幾錢?

別墅

我有試過陪月一站,你上佢個網你你要求既資料,佢會幫你搵比較合適既陪月,之後你自己聯絡陪月面試,如果唔岩心水唔會收取任何費用。至於陪月收費就按你出既價錢去搵。

別墅

TakaLiLuk 發表於 23-5-12 11:26
請問各位 jm有無經 "陪月一站" 請陪月員?質素ok嗎?難唔難 book?陪月員通常收幾錢? ...

陪月價錢係跟返陪月個經驗黎定,普遍平過出面,唔難book 同埋簽約前會in下陪月先既,岩既就可以簽約。

大宅

2023年兔年勳章

回覆 QueenieCheung06 的帖子

in 陪月會問什麼?而且唔清楚出什麼價錢?怕出得太低無人想做 or 質素太差,又怕出得太高自己蝕左

大宅

2023年兔年勳章

回覆 michellechan728 的帖子

見佢都有唔同經驗次數就有唔同既薪金參考,但我怕完全跟個表會無好既陪月員肯做,又怕自己出得太高就蝕左...

別墅

回覆 TakaLiLuk 的帖子

我個陣都唔識問問題,你大約可以問下會用乜野幫BB抹pat pat,有D陪月懶就咁用濕紙巾,正常用乾棉加熟水,又可以問會唔會幫BB洗衫等等,其實BK小編都有片教你點樣IN陪月。至於價錢佢會跟經驗掛鈎,無乜經驗會平D。但以我睇我依家唔會睇佢「經驗」而係睇佢有無「心」,無經驗既唔一定無熱誠,相反做得耐有經驗既就無左熱誠。Good luck,希望請個好陪月。

別墅

TakaLiLuk 發表於 23-5-16 11:04

見佢都有唔同經驗次數就有唔同既薪金參考,但我怕完全跟個表會無好既陪月員 ...

人工方法你唔洗擔心,到時會email 你實際要俾幾多人工。 我果個陪月人工都好低既,比起出面市價平成7-8千,我都有問佢點解咁低都肯做。 佢都係話之前經驗 「陪月一站」唔認同埋佢之前既cert 唔岩用。

人工貴唔一定好,平又唔一定差,都係睇你際遇,擔心唔到咁多了。

大宅

2023年兔年勳章

回覆 QueenieCheung06 的帖子

BK小編呢段點樣IN陪月既片係邊到有得睇?有無 link?

大宅

2023年兔年勳章

謝謝,收到陪月員資料,要約時間 in

首頁

尾頁

跳至