心聲留言

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

笑得好勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 分享愛

有啲長:
因為急要一樣野,pm左賣家傾吓點樣做及價錢。我提過budget 有限但又想完美啲所以都傾左好耐,同落店舖親自溝通確定款式。跟住老闆娘同我講幾句好快問我係教徒?你係咪好信主耶穌?話我好似啲神職人員(我今日全黑著得隆重啲),跟住又話我好似佢哋咁認真/樣樣野細心,又話你老公好呀娶到你,小朋友應該好乖,你錫老爺奶奶仲多過你媽媽⋯ 我忍唔住笑一笑話係咪讚緊我呀?同埋問佢又唔係信徒?對基督教信仰點睇?佢話自己有基督徒朋友都好好,係讚緊我喎!
但整個對話我真係覺得有骨好似比說話我聽咁,唔係急要件貨我真係轉身走算 呻完

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

占妹 發表於 22-11-4 16:56
有啲長:
因為急要一樣野,pm左賣家傾吓點樣做及價錢。我提過budget 有限但又想完美啲所以都傾左好耐,同落 ...

d人痴左線
我估唔係想寸你
係對你有啲興趣

有個網友,佢同人交收,交收完之後個男人pm問佢,你約屯馬線。係咪住xx

跟住隔左幾日又pm話佢似20幾歲,問佢有冇男朋友
佢地交收時有交換電話,個男人又打電話俾佢

幾恐怖
不要從別人的嘴裡去認識我

侯爵府

笑得好勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 分享愛

crystal媽咪 發表於 22-11-4 23:32
d人痴左線
我估唔係想寸你
係對你有啲興趣

但佢係女人我之後放工去攞貨佢又禮貌講多謝晒

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

占妹 發表於 22-11-5 00:09
但佢係女人我之後放工去攞貨佢又禮貌講多謝晒

真係神經

不要從別人的嘴裡去認識我

侯爵府

占妹 發表於 22-11-4 16:56
有啲長:
因為急要一樣野,pm左賣家傾吓點樣做及價錢。我提過budget 有限但又想完美啲所以都傾左好耐,同落 ...

要平要完美要快,花咁多時間,俾你做老闆,你會接單麼?

侯爵府

yantung2010 發表於 22-11-5 12:10
要平要完美要快,花咁多時間,俾你做老闆,你會接單麼?

人哋應曬你要求,你完全無感恩既心,講几句最少都係讚既說話,仲要質疑人哋,使唔使呀?
做人寬容d會比較開心。

侯爵府

yantung2010 發表於 22-11-5 12:17
人哋應曬你要求,講几句最少都係讚既說話,仲要質疑人哋,使唔使呀?
做人寬容d會比較開心。
...

佛經,聖經都教人,即使人哋錯,都要忘記,寬恕,你似乎未參透到。

珊瑚宮

應該有啲嘢想sell 你 未入正題 你就已經比佢嚇走左

侯爵府

chuiyeebird 發表於 22-11-5 20:17
應該有啲嘢想sell 你 未入正題 你就已經比佢嚇走左

係花店嚟 我亦幫襯左佢 唔通仲有層壓式推銷?

珊瑚宮

占妹 發表於 22-11-5 20:58
係花店嚟 我亦幫襯左佢 唔通仲有層壓式推銷?

Sell你花店以外嘅野 不過過左去就算 可能熱情d搏你再幫襯呢

侯爵府

chuiyeebird 發表於 22-11-5 21:00
Sell你花店以外嘅野 不過過左去就算 可能熱情d搏你再幫襯呢

謝謝解答。我純粹諗之前基督徒對佢係咪做咗啲咩?

首頁

尾頁

跳至