潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

咁多位Hjm fans ,你哋有冇用貼膜貼係H/Kelly扣到?
有冇邊間貼膜好介紹?和邊間內袋介紹?

大宅

sip594 發表於 22-9-29 16:01
咁多位Hjm fans ,你哋有冇用貼膜貼係H/Kelly扣到?
有冇邊間貼膜好介紹?和邊間內袋介紹?
...

我買咗samorga 內袋呀,貼膜我唔識

伯爵府

貼: 淘寶kings
內袋: 用過好多隻 暫時kelly未有最鍾意

最鍾意果間係做mini e, 但冇出kelly

男爵府

shoppinglover 發表於 22-9-30 19:04
我買咗samorga 內袋呀,貼膜我唔識

Thanks 我去睇吓先

男爵府

生命麵包 發表於 22-9-30 22:23

Thanks包姐

D膜有SA話唔好貼,又有SA話要貼。我都唔知貼唔貼好。包姐,你貼左會唔會成日d角位飛起?要成日做勞作咁貼返好?

男爵府

畀面勳章

貼膜用淘寶簡奈琪,佢有輔助貼易貼好多!內袋之前個K28用硬身啲搞到內格邊位‘哽’左出嚟,轉左用ig 嘅we_hxxxxx_innerbag好好多,K25都係用佢,冇出現28個情況
願我會查火箭 帶你到天空去 在太空中兩人住 活到一千歲 都一般心醉 有你在身邊多樂趣

男爵府

我用開 hermes_luxury_innerbag....so far唔同袋型啲內袋都ok..

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我 d 袋有用內袋,貼膜只有 Mini C 貼
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

伯爵府

內袋我用開「Bxg in Bxg」,B、K、C、mini C、MK2、KP、mini L、L26、24/24 mini、Bolide 27、P18嘅內袋尺寸都好fit,暫時未試過貨不對辦,可以去fb search吓同pm佢哋問吓啊~

伯爵府

ChristyHayden 發表於 22-10-2 23:13
內袋我用開「Bxg in Bxg」,B、K、C、mini C、MK2、KP、mini L、L26、24/24 mini、Bolide 27、P18嘅內袋尺 ...

剛剛收到個內袋,少貴,但都幾靚,啱位,冇硬板
attach1/tmp/phpKnYaQD
attach2/tmp/phpy7ZY1Q
attach3/tmp/phpkXjee4
attach4/tmp/phpabOTqh

伯爵府

ChristyHayden 發表於 22-10-2 23:13
內袋我用開「Bxg in Bxg」,B、K、C、mini C、MK2、KP、mini L、L26、24/24 mini、Bolide 27、P18嘅內袋尺 ...

we herxxx innerbag 用過 太厚, 同埋太高身,有少少頂住關袋
bxq 太貴, 塊膠片太硬
Robex Kelly 25 28 都唔啱

伯爵府

babyivyfei 發表於 22-10-2 16:20

我用開 hermes_luxury_innerbag....so far唔同袋型啲內 ...

呢間買過chanel 20cm 貴,同埋聽人講佢大陸拎貨賣

男爵府

生命麵包 發表於 22-10-2 23:40
剛剛收到個內袋,少貴,但都幾靚,啱位,冇硬板

呢個真係唔平喎!
你呢個內袋係for邊個袋?

剛剛睇到Kol colourful noir介紹內袋,有講係用泰國silk做。不過我都唔知點訂。

伯爵府

sip594 發表於 22-10-3 16:06

呢個真係唔平喎!

Chai Kelly25 但望落係幾好 要用過先有評語

男爵府

生命麵包 發表於 22-10-3 16:59
Chai Kelly25 但望落係幾好 要用過先有評語

等你 用後評價。

首頁

尾頁

跳至