興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

別墅

你好...有沒有人在萬寧網購....遲遲還未收到貨......我在8月7日落單網購店取...聲稱3-5日收到短信通知店取....今日8月23日還未收到短信....客戶服務熱線....永遠沒有人接聴.....以發多次電郵......

第1次回覆 (8月16日)
-因8月7日 88折優惠活動反應非常熱烈以致訂單處理相繼延誤...要多3-5 天....還給我$20電子優惠碼使用作補償....
第2次回覆 (8月21日)
-貨品現時出現缺貨的情況....希望我會取消整張訂單.......
我回覆說不想取消.....跟他們說....我試在網店再買同一樣貨品....是有貨的....門市也有我買的貨品...也拍照給他們看....跟著之後...便沒有回覆....重發多次...也沒有再跟進.....很不高興...想不到這樣一個有名品牌網店....會有這樣差的跟進服務.......

複式洋房

回覆樓主:

我都係咁呀,我用迎新優惠俾哂錢落咗單,約一星期後話缺貨要遲多幾日先出貨,再之後收到email話缺貨要cut單,雖然有退款,但我懷疑有欺騙成份,見間間門市都有貨,而且d貨並唔係永遠都唔再返貨,點解要cut單,而且好多人都有俾咗錢話冇貨,咁即係每日都收到大量訂單及款項,咁大筆錢,集合既錢可以做好多野喎,問銀行借錢都要收息啦,好似有問題喎

別墅

回覆 daydreamygirlss 的帖子

你好....多謝分享.....又上了一課....

琥珀宮

TabbyLui 發表於 22-8-24 00:33
回覆 daydreamygirlss 的帖子

你好....多謝分享.....又上了一課....

即係唔好係萬0網購
其實呢類有門市做埋網購通常都會伏

首頁

尾頁

跳至