自由講場

跳至

首頁
12345...17

尾頁

男爵府

Tungbk 發表於 22-8-19 10:21
前幾日去朋友A屋企玩,我小朋友用半隻手掌大毛公仔掉A小朋友隻手,唔知係玩定點,我即刻話唔可以掉妹妹架, ...

打阿囡塊面,我接受唔到我會絕交。
同埋提醒你,好多人一但有「老馮」心態,只會越黎越利害,建議你疏遠佢,佢知錯先friend返

珊瑚宮

你對朋友實在太好
你個朋友又真係實在太差….unfriend前我會俾說話佢聽

珊瑚宮

gloriamcy 發表於 22-8-19 10:48
同埋提醒你,好多人一但有「老馮」心態,只會越黎越利害,建議 ...

Unfriend咗 唔會friend返囉!一早知道呢個係問題佢個friend唔會咁做啦!殺咗人之後同人講話知錯 你會唔會原諒佢?

別墅

gloriamcy 發表於 22-8-19 10:48
同埋提醒你,好多人一但有「老馮」心態,只會越黎越利害,建議 ...

冇打面,打手,如果打面,我一定同佢即刻反面

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

前幾日去朋友A屋企玩,我小朋友用半隻手掌大毛公仔掉A小朋友隻手,唔知係玩定點,我即刻話唔可以掉妹妹架, ...

你都即時有教小朋友
你個朋友出手
不要從別人的嘴裡去認識我

伯爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章

之前買乜買物果D唔好計,從此以後唔好再見,whatsapp, Facebook, IG 一概unfriend啦!

水晶宮

虎到金來勳章 2018復活節勳章

Tungbk 發表於 22-8-19 10:50
冇打面,打手,如果打面,我一定同佢即刻反面
你自己寫「打一巴」

伯爵府

點持熟賣熟都唔可以咁做啦!我自己既小朋友自己都唔捨得打而被外人打,比著我都即場爆佢, 反枱、絕交.

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

打面,打手
attach0/tmp/php4JMR1p

象牙宮

回覆樓主:

嘩,郁手打我仔,我一定即刻嘈交走人呀!要打都係我自己打啦…只係朋友唔係親戚

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章

接受唔到體罰

男爵府

唔岩都最多打下手仔,話俾佢知有咩唔岩,唔應該打妳女一把,過份左。

別墅

crystal媽咪 發表於 22-8-19 10:52
打面,打手

佢話打佢一巴,話打但冇打

伯爵府

Tungbk 發表於 22-8-19 10:22
回想起呢3年,佢細女出世,我好鍾意佢個細女,因佢女好乖,所以有時幫阿女買衫,買裙,買鞋,都會買多一份 ...

點都好,一定一定無可能打人哋嘅小朋友。已經遠遠超過了底線。呢啲唔係朋友囉。我支持反面。要打,都係媽媽你自己打。我係你,我喺佢郁手打個女時,我應該都已經起手車落大人塊面度喇

寶石宮

Tungbk 發表於 22-8-19 10:54
佢話打佢一巴,話打但冇打

打手都唔啱
動口不動手
支持你絕交

別墅

swanmonki 發表於 22-8-19 10:51
你自己寫「打一巴」

話打一巴,但冇打,只打手

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

打我個小朋友我會同佢死過
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

別墅

crystal媽咪 發表於 22-8-19 10:52
打面,打手

已更改,加個想字

琥珀宮

贊成絕交

珍珠宮

2024年龍年勳章

Tungbk 發表於 22-8-19 10:22
回想起呢3年,佢細女出世,我好鍾意佢個細女,因佢女好乖,所以有時幫阿女買衫,買裙,買鞋,都會買多一份 ...

搞錯呀,打到手紅哂,真係想報警

首頁
12345...17

尾頁

跳至