興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

del

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

tintinchiu 發表於 22-8-14 19:36
現在揸緊08年車,要整嘅嘢呢1年已經整哂(整左兩萬幾),如波箱機頭個d。。其實我唔係好識因我c6揸,但我知 ...
08年係部什麼品牌同什麼糸車?15年車其實都幾貴[2萬幾]因賣可能賣唔到2萬幾,再換就唔好13年

洋房

現在揸緊08年車,要整嘅嘢呢1年已經整哂(整左兩萬幾),如波箱機頭個d。。其實我唔係好識因我c6揸,但我知 ...

我諗要視乎你嘅財政預算,如果可以嘅話,我會換電動車。

子爵府

08年車已經15年,放出去根本就唔多值錢,我係你就會直接買電動車,用一換一計劃,其實你留意下香港多咗好多國產車,比亞迪,MG,重有Maxus,一換一計劃,其實電動車貴買平用,香港油費實在太貴,用電一定冇得輸,其實真係好抵

至於你話加五萬幾蚊,買二零一三年十年嘅豐田七人車,絕對唔值,除非你真係上架驗車,先至確定到架車嘅質素好唔好,但係買呢啲幾萬蚊嘅車,你值唔值得畀八千蚊上架驗車?

通常車齡十年以上嘅車,好多嘢都要大執,維修費實在非常高,所以唔好貪便宜

大宅

換電車啦,比亞迪都係20萬左近

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊