美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

請問有冇SIS做過呀?佢話有暗瘡都做得,依家join 左有啲後悔

象牙宮

blythe_mak 發表於 22-4-29 23:35
請問有冇SIS做過呀?佢話有暗瘡都做得,依家join 左有啲後悔

MRF 是什么?
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

複式洋房

333s 發表於 22-4-30 08:17
MRF 是什么?

都係射頻,可以收毛孔去印同凹凸洞

象牙宮

blythe_mak 發表於 22-4-30 09:40
都係射頻,可以收毛孔去印同凹凸洞

Radiofrequency Microneedling
電極微針將熱能帶入皮下0.5-3.5mm,零距離緊貼深層真皮膠 原發出分段式射頻熱能,直接刺激肌膚自我修復,有效改善皺紋及鬆弛、毛孔粗大等老化 問題;
獨有「水滴型射頻」概念,可以避開皮膚表皮層以免損害皮膚表面組織,直接刺激 深層皮膚,嫩膚緊緻,療程14天後增加膠原蛋白密度達 150%。
改善鬆弛, 老化 問題; 增加皮膚彈性。== 我有此需要。
MRF 射頻 +SEMS 微電流+|去鬆弛,去皺紋,去暗黃。
微微出血。補水

市面什么價格?

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

洋房

join what?

大宅

我有做開,做了9次!皮膚改善咗好多,T字位無乜點出油,毛孔細左同白淨左!不過我每次做都加深層清潔+導入才做MRF,所以接近3個鐘,訓到背脊痛

複式洋房

333s 發表於 22-4-30 12:43
Radiofrequency Microneedling
電極微針將熱能帶入皮下0.5-3.5mm,零距離緊貼深層真皮膠 原發出分段式射 ...

我係美容院停業前join,都吾係好記得幾錢,只係記得單次幾千蚊

複式洋房

myboyboyboy 發表於 22-5-1 08:30
我有做開,做了9次!皮膚改善咗好多,T字位無乜點出油,毛孔細左同白淨左!不過我每次做都加深層清潔+導入 ...

做既時候痛吾痛同有冇紅呀?我見佢好似係會有好細既傷口,有啲驚

大宅

blythe_mak 發表於 22-5-2 17:37
做既時候痛吾痛同有冇紅呀?我見佢好似係會有好細既傷口,有啲驚

唔痛,因為要夫麻醉膏後才做!做完之後整臉會通紅,但其實過左幾個鐘之後就退咗好多,晚上退咗九成!佢哋會俾埋藥膏查喺紅的位置,所以快就退紅了!
不過我都試過一兩次做完有幾點紅點係眼底last兩三日!但幾日後啲皮膚明顯好咗,毛孔會細咗,最重要係T字位冇咁油!

複式洋房

後悔左啲乜?做唔到效果定你發現暗瘡係做唔到?有少少唔明

首頁

尾頁

跳至