少年成長

跳至

首頁
23456...7

尾頁

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 +4熱血勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 畀面勳章 7周年華麗國民 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 2016畫展勳章

回覆 Hongyui 的帖子

詳情請參閱蘇黎世網站內之產品介紹及條款。謝謝!

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 +4熱血勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 畀面勳章 7周年華麗國民 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 2016畫展勳章

回覆 KaSolbe 的帖子

管理員

回覆 Somm 的帖子

投保後,記得返黎呢度留言分享點解你會買,同埋係以下連結填妥領取獨家優惠表格,就可以拎到禮券啦! 最後2日咋!填妥領取獨家優惠表格:https://bit.ly/34heaYs

管理員

Wcy0909 發表於 22-1-17 17:23
包埋中醫唔錯喎! 但每次睇會包幾多日藥架 ?

大宅

蘇黎世健診易受保範圍由15日至64歲, 一個經濟實惠價錢就可以一幫一家大細投保

複式洋房

蘇黎世健診易醫保, 保障包括普通科, 專科, 物理治療, 中醫, 跌打, 牙科, 保費價錢合理, 而家投保仲送500超市禮券, 我已經買左, 你地都快D買啦!

別墅

「健診易」標準牙科保一年$868, 依家經Baby Kingdom 用獨家推廣碼 BKHEALTH 申請,就送$500超市券,計落都只係 $368/年,超值..... 即刻同老公一人買一份,抵呀!!

複式洋房

我地一家都已經購買左蘇黎世門診保障計劃, 中西醫生都有, 價錢又唔貴

大宅

中央情報員 發表於 21-12-24 12:29
【醫療保險】新一年想做個精明爸媽,保障自己同家人健康? 用親子王國推廣碼
”BKHEALTH”投保門診及牙科 ...

在沒有公司醫療保險下的最佳選擇

男爵府

回覆樓主:

原來經BK買,有$500送,真係好抵買 !

複式洋房

蘇黎世推出健診易加埋親子王國獨家優惠真心抵到冇人有!尤其係牙科保障計劃!等緊成功批核就立即約洗牙!

大宅

中央情報員 發表於 22-1-18 12:07
普通科醫生及專科醫生醫療服務會提供最長三天的基本西藥,中醫醫療服務會提供最長兩天的基本中草藥。
...
好詳盡,唔該晒

大宅

我父母未退休,不過年紀大病痛都多左,佢地乜都慳,話睇醫生好貴,但係排政府又難預約同等好耐.咁岩見到蘇黎世個健診易門診保障計劃,有三個plan選擇,而且64歲續保可以買到75歲,用電子醫療卡就可以睇醫生,好方便!已經幫佢地買左喇!入個推廣碼再係親子王國申請仲有超市現金券回贈,係呢度留言分享仲有機會贏取豐富禮物!真係好著數

大宅

我係在職媽媽,自己公司有醫療,平時99幫手湊小朋友,有時見佢唔舒服只慳錢食成藥,之前都有睇過d醫療門診計劃,但要交好多文件各樣好繁瑣就沒有心機看了,今次見到呢個蘇黎世健診易計劃好簡易仲不會年紀越大越貴,就幫奶奶買左了,佢幫我湊小朋友落心落力,我都希望買個保障比佢

大宅

多謝BK~唔係睇到E個POST都唔知有蘇黎世健診易E個咁著數GE門診PLAN!上面咁多人分享我應該唔夠爭,我只係志在有500蚊超市COUPON~

男爵府

2024勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

回覆樓主:

可惜長老已經過咗64,如果未過就可以幫佢地買

大宅

阿仔成日跳跳紥,又喜歡做運動,揀左優越計劃有埋跌打比佢放心d

別墅

揀咗呢個保險計劃,正正補返公司醫療保險缺少嘅保障,價錢優惠,好吸引!

大宅

疫情之下,我工作暫時以散工和兼職為主,所以都需要自己另外買份醫療門診,見到蘇黎世健診易合乎我需要,仲送$500超市現金卷就立即買左啦

別墅

點解會選擇投保 蘇黎世「健診易」門診及牙科保障計劃? 因為計過數, 保費合理, 由其是牙科保, 再加上有超市禮券贈送, 就更加抵買, 還有中獎機會取得Staycation套票! 一舉三得!

首頁
23456...7

尾頁

跳至