嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

Pony Friends Shop黑店
本人係8月7日在BB展買左張PARKLON 地墊大約1700元, 8月12日送到我家。我放工回家即刻開箱睇下張地墊, 發現有隻蝨, 嚇到死, 即刻捽死佢, 及掉走個包裝箱, 以防仲有其它蝨。本人上網睇係木蝨, 好恐怖, 話如果有蛋,會惹到成間屋都係。本人即刻在第二日致電有關公司,點知講到完全唔關佢地事,話可能運輸期間走入去, 我就話咁其實都關你地事, 運送期間個責任都是貴公司負責的, 我真金白銀購買的, 確保張墊完成無事到達本人家。但他們都想推卸責任, 甚至話係本人屋苑或本人家走入去,我聽完好嬲,叫佢同公司好好處理完再覆我點解決。

大宅

css123 發表於 21-8-17 17:33
Pony Friends Shop黑店
本人係8月7日在BB展買左張PARKLON 地墊大約1700元, 8月12日送到我家。我放工回家即 ...

佢原本話星期一覆我,點知我等到晚上7點幾都無人覆我, 我自己就打返電話過去。佢好像完全唔記得呢回事,話公司未覆佢, 佢再跟。到今日佢終於覆我,話公司要有箱和包裝紙才接受退貨, 我心想擺明玩我,我明知有蝨, 我KEEP個箱係屋企慢慢養蝨, 可能佢上星期知我已將個箱掉左, 特登咁講, 仲要我張墊係加大235CM X140CM X1.5CM, 咁大個箱, 有蝨, 我仲要擺係屋企, 我話你邏輯上都有問題。點知佢答我好像你買衫, 都要KEEP包裝先有得換, 我心諗, 你有無問題. 我已經唔想再同佢糾纏.
我只是想在這里提醒大家小心。

複式洋房

痴線,真係好恐怖

大宅

wadashikawaii 發表於 21-8-18 03:19
痴線,真係好恐怖

成間公司完全不負責任,仲話隻蝨唔會單性繁殖,我話我眼見一隻,可能仲有其它。仲要張地墊好多坑和大部分係白色,要藏蛋再變蝨好容易。佢仲要講張墊質地養唔到蝨,叫我放心。我就即係答佢,張墊養唔到蝨,咁即刻個箱。咁你仲要叫我要keep箱先可以退。之後就話幫唔到我。好失望。

別墅

洋房

好恐怖

洋房

之前朋友幫襯過態度極差, 送貨等咗好耐. 產品有問題又唔跟進...

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至