潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

別墅

之前睇中C19未入到手
最近睇代購番左 金棕金扣

早上星期同老公去H買鞋
第一次入去
Sa問我有無野想買
我好直接問 C19 要配幾多
佢叫我簡下中意野先
叫我睇下Kelly手鐲

我reject左 之後比錢果時
交換左contact 叫我有中意野可以問下佢

應該keep住搵佢買下野?
佢甘樣係咪叫我配6-7萬貨

好驚配完又買唔到想要色

男爵府

mkmk0720 發表於 21-2-10 11:00
之前睇中C19未入到手

我覺得如果你好鍾意隻手額,就買,如果唔係好鍾意嘅話就唔好買,為咗配貨先買嘅嘢,到時等袋途中你會好唔開心....又會好驚人哋唔俾個袋你

所以建議如果想入坑配貨就揀自己鍾意嘅嘢,唔使聽其他人講買乜買乜,咁就算到時個袋要等耐少少,你都會冇咁驚

配幾多個個唔同架,就算俾你知道個比例都係人哋嘅比例,最近有朋友一點幾出到。加油哦

別墅

之前睇中C19未入到手

真心係度見過好多人買代購中伏

如果一心諗住買真野就去專門店會安心d

別墅

hattienail 發表於 21-2-10 11:29
我覺得如果你好鍾意隻手額,就買,如果唔係好鍾意嘅話就唔好買,為咗配貨先買嘅嘢,到時等袋途中你會好唔 ...

應該繼續搵佢定再挾下sales

大宅

回覆樓主:

c18 大概60k, 如果配 Kelly bracelet就 60k plus, so total cost 120k+, 我諗代購買都100k 啦, 都係俾多 20 -30k 啫, 你又多咗個 bracelet, 個袋又一定真, why not?

別墅

你第一次買,佢都肯俾contact你,都算係咁啦

其實walk-in時直接同SA講想出quota bag,係咪易啲攞contact?因為起碼SA知道你會買幾萬野配貨,好似都主動啲

wcpcelia    發表於 21-2-16 11:21

別墅

TaboRelex 發表於 21-2-10 12:54
c18 大概60k, 如果配 Kelly bracelet就 60k plus, so total cost 120k+, 我諗代購買都100k 啦, 都係俾多 20 ...

有佢contact 應該點問佢 直接問佢c19 spending? 定要落去買野 ?第一次唔識

大宅

mkmk0720 發表於 21-2-10 13:08
有佢contact 應該點問佢 直接問佢c19 spending? 定要落去買野 ?第一次唔識
...

我通常都問定SA係鋪頭先落去搵佢買野 同埋講定有咩心水貨想買...SA未必會係whatsapp直接講spending

大宅

回覆樓主:

Go to shop and talk to her. Then, tell her again which bag you want and ask her what she would suggest you buying. Then, ask would it be enuf for your dream bag. Hope this helps.

大宅

配kelly bracelet ? 即無鑽款?
咁不如配其他野。。。Mini C 1:1 金棕差不多啦,我都係金棕,好少用

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

回覆樓主:

不如你刨下Hermes 101先做決定。
work hard PLAY hard

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

mkmk0720 發表於 21-2-10 12:45

買下細價貨睇清楚先。唔得就下一個。

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

xoxonphy 發表於 21-2-10 12:57
你第一次買,佢都肯俾contact你,都算係咁啦

其實walk-in時直接同SA講想出quota bag,係咪易啲攞contact? ...

唔係,唔一定。有d sa唔like一心求袋的客。

男爵府

mkmk0720 發表於 21-2-10 12:45

你覺得岩傾嗎?如果岩傾就留吧,因為都唔肯定下一個一定更好,最起碼你而家知道呢位sa服務好唔好,如果你覺得佢麻麻。就換啦

男爵府

mkmk0720 發表於 21-2-10 13:08
...

唔好急啦,你有需要買野先搵佢大佬錢黎架,唔好因為心急求袋。一陣買唔中意既野無用呀除非你已經有睇中配貨,就咁梗係搵佢傾下計啦

大宅

之前睇中C19未入到手

其實你想買個袋還是要在Hermes 入面享受服務?如果只係一心想要個袋,買代購直接要袋好過配埋到堆自己唔係真係想要既野,配完都未必得到想要既袋,好浪費時間同金錢。

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章

之前睇中C19未入到手

如果配1左右金金就ok 我問過我sa佢講1.5 所以我覺得C19就高左dd
◕順其自然啦~♥ ◕

首頁

尾頁

跳至