影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

stagea 發表於 21-2-26 20:19
姜B餐

姜濤話要甩個B 字,點知都係甩唔到

珍珠宮

btw 佢最近d 造型真心悶+差
cartier 個廣告全黑
情人節show 又係hea
好心花姐快d 請返d 人搞搞佢

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

sasa@uk 發表於 21-2-26 23:19
btw 佢最近d 造型真心悶+差
cartier 個廣告全黑
情人節show 又係hea

卡地亞個look唔ok

珍珠宮

呢個訪問好睇,原來麥樂雞有4 個形狀?

https://www.facebook.com/umagazinehk/videos/780965615842262/?vh=e

姜b 你咁嗲人 .. 你話點就點啦

水晶宮

sasa@uk 發表於 21-2-26 23:32

https://www.facebook.com/umagazinehk/videos/780965615842262/? ...

thx sasa
自由太多會令世人失去平衡

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

https://www.facebook.com/umagazinehk/videos/780965615842262/? ...

琥珀宮

回覆樓主:

原來姜濤個心係咁

男爵府

mickeywinnie3 發表於 21-2-11 22:50
他是香港傳奇,擁有不同年紀的粉絲,勁!好耐未在Tv見過咁真真切切的藝人!他是寶貝
...

水晶宮

stagea 發表於 21-2-27 11:07
原來姜濤個心係咁

我研究過他的骨頭,每一根都非常軟

琥珀宮

mickeywinnie3 發表於 21-2-27 11:27
我研究過他的骨頭,每一根都非常軟

係囉!我啱啱有試過,都幾難整

水晶宮

stagea 發表於 21-2-27 11:37
係囉!我啱啱有試過,都幾難整

我都試左

琥珀宮

mickeywinnie3 發表於 21-2-27 12:24
我都試左

試多幾次

水晶宮

Sasa 及大家,昨天有冇入照相館買飛?

珍珠宮

公海d 姜濤post 我依家多數都唔回,有hater 次次都要來踩下
如果姜濤唔紅咪等市場淘汰佢囉,仲會有咁多廣告搵佢咩
所以糖糖請勿動氣,不要招黑,ignore 佢

水晶宮

sasa@uk 發表於 21-2-27 18:42
公海d 姜濤post 我依家多數都唔回,有hater 次次都要來踩下
如果姜濤唔紅咪等市場淘汰佢囉,仲會有咁多廣告 ...

什麼事?

水晶宮

sasa@uk 發表於 21-2-27 18:42
如果姜濤唔紅咪等市場淘汰佢囉,仲會有咁多廣告 ...

我明白了!!我明白藝人一定會有人鍾意有人唔鍾意,正常不過,以前張國榮,Alan 、大家的fans 都係咁!但我就好鍾意姜B

珍珠宮

mickeywinnie3 發表於 21-2-27 23:19
我明白了!!我明白藝人一定會有人鍾意有人唔鍾意,正常不過,以前張國榮,Alan 、大家的fans 都 ...

姜濤話是解,如果無人討論先係藝人的悲哀
糖糖要乖,唔好招黑,記住粉絲行為 ,偶像找數
btw 姜話3 月會出7 胎,希望快d , 超級期待,不過唔覺佢拍MV , 希望唔好又係得一張相的MV

珍珠宮

mickeywinnie3 發表於 21-2-27 15:55
Sasa 及大家,昨天有冇入照相館買飛?

我不在香港,無得去
你有買嗎? 但要3 月尾先知中唔中

水晶宮

sasa@uk 發表於 21-2-27 23:56
姜濤話是解,如果無人討論先係藝人的悲哀
糖糖要乖,唔好招黑,記住粉絲行為 ,偶像找數
btw 姜話3 月會出7 ...

對!

水晶宮

sasa@uk 發表於 21-2-27 23:58
我不在香港,無得去
你有買嗎? 但要3 月尾先知中唔中

有買一張,買個希望

首頁

尾頁

跳至