興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章

想問下, 如果有架車, 正常二手價大約40,000. 但係車門啱啱刮咗鐵閘, 換門大約要8,000. 想問下大家會整咗先賣, 還是平D賣?
最重要係, 唔整有冇會買

子爵府

newcomer550 發表於 20-10-19 11:48
想問下, 如果有架車, 正常二手價大約40,000. 但係車門啱啱刮咗鐵閘, 換門大約要8,000. 想問下大家會整咗先 ...

自己放上網或者去車行打下價先, 你覺得用八千蚊整咗,可唔可以買多八千, 如果唔得,不如照原價減三幾千,快快甩手, 不過呢排經濟好差,好多人都放車, 市價四皮,唔代表你一定放到四萬

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

newcomer550 發表於 20-10-19 11:48
想問下, 如果有架車, 正常二手價大約40,000. 但係車門啱啱刮咗鐵閘, 換門大約要8,000. 想問下大家會整咗先 ...
傷到要成隻換?好睇買家用途?

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章

20150618bb 發表於 21-2-25 14:19
傷到要成隻換?好睇買家用途?

最後劏咗了

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

newcomer550 發表於 21-2-25 15:15
最後劏咗了
咪只換回幾仟?

珍珠宮

20150618bb 發表於 21-2-25 15:27
咪只換回幾仟?

劏咗12,000

珊瑚宮

newcomer550 發表於 21-2-26 08:48
劏咗12,000
同你個意向價.............咪差好遠,但就唔使煩,的老板買二手車幾乎仲慘過出新車

珍珠宮

20150618bb 發表於 21-2-26 12:03
同你個意向價.............咪差好遠,但就唔使煩,的老板買二手車幾乎仲慘過出新車
...

係慳返時間, 如果有買家約睇車都麻煩, 都唔知睇幾多個先成事.

掉返轉, 如果我見到架車有損傷, 都會壓價同未必考慮.

珊瑚宮

newcomer550 發表於 21-2-26 12:09
係慳返時間, 如果有買家約睇車都麻煩, 都唔知睇幾多個先成事.

掉返轉, 如果我見到架車有損傷, 都會壓價同 ...

首頁

尾頁

跳至