自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 陪月勳章

http://skii.shemom.com/register.php

你認為自己在懷孕或產後遇到最嚴重的護膚問題是:
皮膚乾燥缺水
油脂旺盛
膚色暗啞/不均勻/黝黑
膚質粗糙
皺紋/缺乏彈性
你有聽過SK-II護膚精華 (神仙水) 嗎︰
沒有
有, 但不了解
有, 並曾考慮使用
有, 並曾經使用
有, 並正在使用
你曾經使用過SK-II護膚精華 (神仙水) 嗎︰
沒有
曾經使用過
曾經使用過
你有寫報落格(blog)的習慣嗎?
沒有
你是否願意與大家分享你的網誌內容?
願意
不願意
願意的話,請填寫你的報落格網址:
你是否願意在試用SK-II護膚精華後填寫一份試用問卷?(填寫問卷者可額外獲贈SK-II旅行裝產品):
願意
不願意
你是否願意於試用後為SK-II提供一次詳盡的試用分享?(分享者可額外獲贈超過HK$1,200的SK-II產品。)
願意
不願意
請選擇出席SK-II美容講座的時間 (講座於灣仔瑞安中心9/F舉行)﹕
6月13日 11:00 - 12:00
6月13日 12:15 - 01:15

姓名:
年齡:
電郵地址:
身分證號碼:
聯絡電話:
請上載個人照片一張﹕:
正懷孕的請填寫下方
預產期: (yyyy-mm-dd)
已有寶寶的請填寫下方 (備註﹕寶寶年齡必須為1歲或以下)
寶寶年齡:
出生日期: (yyyy-mm-dd)

條款及細則
1) 神仙水及面膜等皇牌產品將於美容講座當日派發,不作另行派發。屆時,獲選參加者須出示預產期為2009至2010年的醫生証明或寶寶於2008年至2009年出生的出世紙。
2) 獲選的50位媽媽/準媽媽需於使用產品後完成網上問卷調查。
3) 成功參加者向SK-II所提供的有關照片,將會用作網上及報章雜誌的廣告宣傳用途。

複式洋房

oh...要係準媽媽先得!

珍珠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

佢上年都做過一個咁的講座, 對象係準新人, 我剛好合資格去, 結果呢....

羅左一支大大的神仙水, 幾片面膜, 仲有大盒面霜, 試用一個月填番問卷又多送一支野(唔記得係面霜定乜), 如果當日去到答岩問題仲有眼霜送, 支支都係出面賣的SIZE 唔係試用裝, 勁正!

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

大宅

唔合資格...

別墅

我都唔arm...

男爵府

環保接龍勳章

無寫blog係咪無機會選中?

珍珠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 irenelfy 於 09-6-2 11:21 發表
無寫blog係咪無機會選中?

同有無寫BLOG 無關架

男爵府

18/6 我去左個講座喇, 送左神仙水75ML + 30ML + 6片MASK, 勁正, 1個月後做份問卷調查又會送返一套旅行裝比你....

首頁

尾頁

跳至