論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

請教各位,印姐姐舊年10月續約,續約以來未出過境,所以visa暫批到今年十月,要做d乜extend呢?謝謝

子爵府

siushun 發表於 20-8-6 08:46
請教各位,印姐姐舊年10月續約,續約以來未出過境,所以visa暫批到今年十月,要做d乜extend呢?謝謝
...

出境一次,再入境時,會多俾一年
工人通常去澳門,但現在疫情,去澳門搞隔離都麻煩,建議問吓入境處,現時情況如何安排

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

siushun 發表於 20-8-6 08:46
...

可以申請extend 半年先出境

大宅

yanyan-mummy 發表於 20-8-6 16:49
可以申請extend 半年先出境

謝謝,有資料嗎?

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

siushun 發表於 20-8-6 16:51
謝謝,有資料嗎?

你上入境處網頁會見到相關資訊

首頁

尾頁

跳至