嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

曼谷有什麼抵買的bb野?

如題?
Please visit: http://www.ycomehere.com/

男爵府

Re: 曼谷有什麼抵買的bb野?

ELLE同ENFANT既衫比香港平好多

pangpang0706 寫道:
如題?

複式洋房

玩具呢?有什麼好介紹
Please visit: http://www.ycomehere.com/

男爵府

piegon奶樽。 平香港好多。

我的家有個馬桶, 馬桶裡有隻馬騮

大宅

Please click :-P

別墅

泰國d玩具貴過香港架,唔抵買,我o係香港買咗個掛bb床吊飾都係二佰幾蚊,係泰國要成四伯幾呀.其他都係貴d,因為係入口貨,反而衫就真係好抵買,我買埋出年夏天bb衫呀.bb日用品都平,帶定個大d行李箱啦.

大宅

pandacat_bb 寫道:
ELLE同ENFANT既衫比香港平好多

[quote]
如題?
[/quote]
同意。可以去Central買,由4面佛行過去好近。

複式洋房

日用品方面有什麼好介紹? 之前有朋友話d強生爽身粉好平

男爵府

平過香港架, 我都有買, 約10蚊港紙左右, 因為係泰國廠出

日用品方面有什麼好介紹? 之前有朋友話d強生爽身粉好平

男爵府

係呀,強生爽身粉 (粉紅色蓋) 果隻嘅味好清香架,香港無得賣架,另外泰國隻方罐熱痱粉又係好好用,夏天小朋友沖完涼用又係好正!!!!
我想介紹一間泰國公司叫 Robinson,係泰國人嘅百貨公司,類似香港嘅永安、先施嘅百貨公司,不過係泰國人行多,所以價錢比 Central、Zen ......果 D 百貨公司平好多,我每次去泰國實去 Robinson 行下,次次都有驚喜,D 街唔會帶你去行架,我通常喺酒店叫 Receiption 幫我用泰文寫 Robinson 果名,跟住自己搭 Taxi 去 shopping,而 Roninson 喺曼谷有成 20 間分店,所以搭 Taxi 唔會去好遠就有一間,我記得有一間好大嘅 Roninson 係近住夢幻樂園架,有時間去睇睇吖!!!!以前去 shopping show passport 仲有 discount 添架!!!!
鎮浩小天地 As at 2004-04-26 梁鎮浩 - Iain LEUNG , 伊利沙伯醫院出世 2003-08-08 - 9 lb 7oz 2004-08-08 - 22 lb 2005-08-08 - 25 lb 13 oz

大宅

still show passport 仲有 discount in robinson, central and siam...........小朋友護目燈平

民房

Maybe u can buy some Disney VCD from there...... But probably they are illegal copies, I guess.

首頁

尾頁

跳至