親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

如果航空公司不取消航班,你們會不會繼續出發?

大宅

薑薑 發表於 20-3-8 21:04
如果航空公司不取消航班,你們會不會繼續出發?

我好大機會唔去....因帶住小朋友....你搭邊間airline?
我搭hk express

大宅

yysmall 發表於 20-3-8 22:20
我好大機會唔去....因帶住小朋友....你搭邊間airline?
我搭hk express

Airasia

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

講真唔會去住, 淨係一個衛生問題都要諗諗

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

好大機會唔去..

象牙宮

回覆樓主:

就算飛得都唔飛啦,帶口罩坐飛機!根本係唔可以咁快飛

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章

多謝分享

男爵府

回覆樓主:

剛剛清邁反黎,我月頭去,滿機,反黎都8成滿,但10號由香港去清邁就已經非常少人。當地人好多好自律帶晒口罩,我地係resort, 根本除左staff, 冇咩旅客,淨係見到2個。口罩都吾洗帶,因為resort真係冇咩人,市區就要帶勒,多外國人,但都ok~

伯爵府

薑薑 發表於 20-3-9 07:15
Airasia
AA4月20日前出发去泰國可免費取消,我本本來9號去清邁,已申請取消,今日直情收到信息,該班機 cancel了

男爵府

abinayams 發表於 20-3-16 22:58
AA4月20日前出发去泰國可免費取消,我本本來9號去清邁,已申請取消,今日直情收到信息,該班機 cancel了
...

免費取消=可退款?回程也可以?
小B係29/04出世,3.1kg07May ~ 3.33kg19May ~ 4.08kg04Jun ~ 5.05kg09Jul ~ 6.64kg, 61cm height, 39.5cm head10Sep ~ 8.16kg, 65.5cm height, 42.5cm head05Nov ~ 8.85kg, 70cm height, 44cm head06May ~ 10.24kg, 45.9cm head

伯爵府

LuckyGirl 發表於 20-3-17 01:37
免費取消=可退款?回程也可以?

是呀,from/to HK也可以,可选择信用卡全数refund或變 points下次用

首頁

尾頁

跳至