0-6個月

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我bb就快三個月大,前兩天買了兩條毛巾質料的連身衣比bb,今天bb著了發現他滿手同口都是毛,幫他抹口發現口腔內亦有不少毛在內,不知道吞了幾多落肚...想問下bb會痾返d毛出來嗎?擔心...

男爵府

2024年龍年勳章

davmom 發表於 20-1-15 15:53
我bb就快三個月大,前兩天買了兩條毛巾質料的連身衣比bb,今天bb著了發現他滿手同口都是毛,幫他抹口發現口 ...

毛巾質料,係全棉定人造纖維?
唔知會唔會痾出嚟,但始終食咗啲毛毛落肚都無咁好。甩毛甩成咁,睇嚟質量唔夠好,建議唔好用喇。

大宅

我bb就快三個月大,前兩天買了兩條毛巾質料的連身衣比bb,今天bb著了發現他滿手同口都是毛,幫他抹口發現口 ...

我個仔開始成日食手,我都發現佢啲poopoo有時會有一兩條佢自己嘅頭髮仔或者細毛仔,我諗佢消化唔到都係會排返出黎。你可以留意下佢啲poopoo

佢自從食手之後,我得閒就會幫佢抹手,唯有抹密啲,另外我自己嘅毛毛衫,bb嘅有毛衫,我都唔敢再揀黎著,怕佢吸到打乞痴或者食到。

複式洋房

一嚿大番薯 發表於 20-1-16 13:34
我個仔開始成日食手,我都發現佢啲poopoo有時會有一兩條佢自己嘅頭髮仔或者細毛仔,我諗佢消化唔到都係會 ...

我淨係買咗一件毛巾衫,點解洗完甩好多毛毛,仲攪到全部衫同毛巾仔都係,我宜家要逐樣痴返d毛出來...我無留意d poopoo呀...佢宜家成日食手,都唔知食咗幾多

別墅

咩牌子架想問
其實會痾返,唔洗太擔心

複式洋房

當然唔係幾好啦,最好人手洗

首頁

尾頁

跳至