跳至

首頁

尾頁

水晶宮

Re: 觀塘, 牛頭角區媽咪~~

我約你6:00PM係裕記等好唔好呀?
lyoncheng 寫道:
[quote]
HIN_bb 寫道:
無呀!我返到屋企之後拎比你好唔好呀?

好呀, 電話聯絡啦
今日bk 咁早就 c c 地...... [/quote]

水晶宮

因太多頁數,我地開新part,請大家去果邊傾啦!

大宅

kitty 寫道:
wingcc,
好番哂就好 la...
慢慢先養肥返佢啦...
我個女都是好瘦...如果一病就真係仲瘦..
所以我都知你心情...
不過小朋友大大下 d 抵抗力會好好多架喇..
所以唔洗咁擔心

因為有一年我女中秋前又入左醫院..
都成7日,我就去買定個燈籠比佢..
佢又係中秋節前一日出院,返到屋企拿住個燈籠周圍走~

leeling,
我女以前都在牛頭角讀幼稚園架~

牛頭角邊間啊?

子爵府

Good Morning...

[img align=left]http://www.pau.com.hk/liwood/IMG_0764.gif[/img]Liwood Ma Ma [url=liwood.pau.com.hk/gallery]MyBB Album[/url] [email protected]

水晶宮

早晨!我地搬左新屋呀,請過另一面傾啦
liwoodma 寫道:
Good Morning...

子爵府

好呀....
[img align=left]http://www.pau.com.hk/liwood/IMG_0764.gif[/img]Liwood Ma Ma [url=liwood.pau.com.hk/gallery]MyBB Album[/url] [email protected]

首頁

尾頁

跳至