論盡家傭

跳至

首頁
23456...20

尾頁

大宅

Hello ghost 2001,

我都想知 agent 資料,可以 PM 我嗎?

Thanks

原帖由 ghost2001 於 09-5-22 19:52 發表
jansmom & sevenma

Pls check PM.

男爵府

即日到日惹,定要係機場瞓一晚
原帖由 dkbaby 於 09-5-17 17:12 發表
印印7月返印尼,搵左機間AGENT 問香港去印尼日惹機票,全都要25XX以上,點知搵多機間問,搵到一間TRAVEL AGENT只收入18XX+2XX稅,仲有電子機票,唔使晒時間走去AGENT都搞,大家買機票時記住要格價呀! ...

別墅

Hi!Ghost2001, can you send me the info?

禁止訪問

複式洋房

回覆 22# ghost2001 的文章

Dear ghost 2001

pls pm the details, thanks.

禁止訪問

侯爵府

hi,

我個姐姐8月想返印尼, 麻煩你等PM資料給我, 可以嗎?

MANY THANKS!

別墅

原帖由 ghost2001 於 09-5-20 21:35 發表
我都岩岩幫工人出咗機票$16xx來回, 21/6返泗水.GA直航, 14天.

我都想知, pls pm me, thanks!!

別墅

原帖由 buybuy 於 09-6-6 21:29 發表
我今日問過一間旅行社,只係1400左右+tax(直航),1100+tax(轉機),好似差好遠呵...呢個價係6月尾至8月中左右,不過未confirm時間

pls pm me, your agent details, thanks!!

大宅

虎到金來勳章

ghost 2001

Please pm the details. Thanks

sumyee
原帖由 ghost2001 於 09-5-20 21:35 發表
我都岩岩幫工人出咗機票$16xx來回, 21/6返泗水.GA直航, 14天.

男爵府

請有平就pm比我...我要最平..最平...咁請佢走

唔該

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 dkbaby 於 09-5-17 17:12 發表
印印7月返印尼,搵左機間AGENT 問香港去印尼日惹機票,全都要25XX以上,點知搵多機間問,搵到一間TRAVEL AGENT只收入18XX+2XX稅,仲有電子機票,唔使晒時間走去AGENT都搞,大家買機票時記住要格價呀! ...

dkbaby,
收到你的資料, 但完來8月去泗水, 只有1個月期, 無14日期, 同埋得國泰有直航. 好貴呀, 來回要 $3640 再加 $257稅. 唔比佢坐直航又怕她辛苦, 比佢坐又有d心痛.
唔知係咪暑假, 所以間間都差唔多呢?

男爵府

原帖由 小丑魚 於 09-5-25 14:36 發表
祖明, tszhuentong & ghost2001

Would you pls pm me your agent's details, thanks a lot!!

可以介紹我嗎??
我都要呀

複式洋房

Pls pm me the agent's details, thanks.

男爵府

畀面勳章 大廚勳章

已經PM咗比你地,如收唔到麻煩再PM我啦!
我朋友check過都話呢間最平喎!

男爵府

原帖由 ghost2001 於 09-6-8 19:40 發表
已經PM咗比你地,如收唔到麻煩再PM我啦!
我朋友check過都話呢間最平喎!

Please pm to me..Thanks~!!

男爵府

Garuda has direct flight to 泗水, check with your agent. Single is $1280 + Tax 205 in June, but I don't know the price for Aug
原帖由 GogoCheung 於 09-6-8 17:39 發表

dkbaby,
收到你的資料, 但完來8月去泗水, 只有1個月期, 無14日期, 同埋得國泰有直航. 好貴呀, 來回要 $3640 再加 $257稅. 唔比佢坐直航又怕她辛苦, 比佢坐又有d心痛.
唔知係咪暑假, 所以間間都差唔多呢? ...

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 bbeasy25 於 09-6-9 10:00 發表
Garuda has direct flight to 泗水, check with your agent. Single is $1280 + Tax 205 in June, but I don't know the price for Aug

Thanks bbeasy,

剛剛book左garuda 來回泗水$1770+tax. 不過唔係日日有直航, 為左就直航 我比姐姐8月11日去, 8月27日返. 有成17日無姐姐幫手, 好慘! 點都好過比double.

別墅

Hi, would you please send me the info as well? Many many thanks.

大宅

Hello ghost 2001,

我都想知 agent 資料,可以 PM 我嗎?

Thanks

首頁
23456...20

尾頁

跳至