親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

請問廣島邊間酒店方便抵住? 除宮島和平紀念公園外有咩地方值得去?

翡翠宮

畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章

我住廣島米爾帕克酒店,房大,隔離就係Sogo ,紙屋町在對面,原爆點行五分鐘,早餐豐盛,你上Agoda 睇下
I 大蚊豬   

大宅

8月岩岩住完廣島華盛頓酒店, 位置一流

男爵府

fionlei88 發表於 19-10-21 16:46
我住廣島米爾帕克酒店,房大,隔離就係Sogo ,紙屋町在對面,原爆點行五分鐘,早餐豐盛,你上Agoda 睇下:fu ...

thank you

公爵府

廣島大部份酒店都好平, 好低住.

wcpcelia    發表於 19-10-22 10:27

伯爵府

BB-CLEVER 發表於 19-10-21 12:32
請問廣島邊間酒店方便抵住? 除宮島和平紀念公園外有咩地方值得去?

呢間廣島八丁堀光芒酒店房細, 早餐普通, 超多人.

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我訂左APA..有大浴場, 不過12月先去

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

good_pig 發表於 19-10-27 01:57
我訂左APA..有大浴場, 不過12月先去

廣島有兩間?
廣島駅前,廣島駅大橋,你訂左邊閴?
唔知依加有沒有翻新,真的好舊,間格好怪

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

1928mickey 發表於 19-10-27 00:39
廣島有兩間?
廣島駅前,廣島駅大橋,你訂左邊閴?
唔知依加有沒有翻新,真的好舊,間格好怪

廣島駅大橋

呢間, 我睇完BLOG 好似OK咁

https://blog.ulifestyle.com.hk/blogger/estertingho/2018/07/%E3%80%90%E6%97%A5%E6%9C%AC%E9%81%8A%E8%A8%98%E3%80%91%E5%BB%A3%E5%B3%B6%E3%80%82%E4%BD%8F%E5%AE%BF-%E2%99%A5-%E6%9C%89%E5%A4%A7%E6%B5%B4%E5%A0%B4%E5%8F%88%E6%96%B0%E6%B7%A8%E7%9A%84%E6%97%85%E9%A4%A8/

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

good_pig 發表於 19-10-27 12:51
廣島駅大橋

睇相大橋就ok,
住過站前,咁多年,加下點就唔知

寶石宮

1928mickey 發表於 19-10-27 02:37
睇相大橋就ok,
住過站前,咁多年,加下點就唔知

站前睇相都麻麻地咁,新呢間貴dd, 希望ok啦

寶石宮

good_pig 發表於 19-10-27 14:00
站前睇相都麻麻地咁,新呢間貴dd, 希望ok啦

經驗住不止麻麻

good_pig    發表於 19-10-30 21:33

珍珠宮

BB-CLEVER 發表於 19-10-21 12:32

值得去
吳- 海上自䘙隊吳史料館 (勁大隻潛艇)

可以入去潛艇, 仲介紹魚雷係點運作, 點移除

斜對面嘅大和博物館都應該多嘢睇, 不過我唔夠時間去大和博物館

寶石宮

BB-CLEVER 發表於 19-10-21 01:32

我搵左一日去尾道, 有千光寺, 貓之細道..都好似幾得意咁

http://www.metropop.com.hk/%E8%B2%93%E5%87%BA%E6%B2%92%E6%B3%A8%E6%84%8F-%E6%97%A5%E6%9C%AC%E8%B2%93%E4%B9%8B%E7%B4%B0%E9%81%93

寶石宮

good_pig 發表於 19-10-30 21:36
我搵左一日去尾道, 有千光寺, 貓之細道..都好似幾得意咁

http://www.metropop.com.hk/%E8%B2%93%E5%87%B ...

坐覧車上千光寺,福石貓畫得好Q

寶石宮

1928mickey 發表於 19-10-31 03:00
坐覧車上千光寺,福石貓畫得好Q

我仲想玩貓

希望有

寶石宮

good_pig 發表於 19-10-31 16:11
我仲想玩貓

希望有

有呀,算係貓島

子爵府

可以去 尾道 及 兔仔島

寶石宮

ASJ2008 發表於 19-10-31 18:13
可以去 尾道 及 兔仔島

坐船過大久野島(玩兔仔

子爵府

1928mickey 發表於 19-10-31 18:16
坐船過大久野島(玩兔仔)

Yes ! 坐船過去

首頁

尾頁

跳至