跳至

首頁
12345...16

尾頁

伯爵府

+3金熱血

九龍塘媽媽會

有無?

男爵府

Re: 九龍塘媽媽會

我地會明年初搬往九龍塘呀! :mrgreen
786 寫道:
有無?
:

別墅

有呀!!

男爵府

tracycck,

我好開心ar! 未搬已經搵到媽咪會喇!

妳地住九龍塘邊庶呀?!

男爵府

小肥肥一族 我家有個 肥 爸爸, 又 有個 肥 媽媽,一定有個 肥 囝囝

大宅

HELLO,

有呀

男爵府

rio

果幅相係邊度黎ga? ?-( 我都想帶netnet去玩! :mrgreen:

男爵府

Delete

大宅

hello ...............

公爵府

好媽媽勳章

I am living at Kowloon Tong too.

How old is your babies? Please sharing with us.
[管教]必須建立在母子間信任,關懷, 溫柔的基礎上, 至能達到良好的效果. 親情的溫暖比嚴格的管教更為重要.

"在人生道路上面對種種不同的困境時, 最困難不是要面對那個問題, 而是堅持一個信念: 向前看. 就算問題有多複雜都好, 只要你肯正面地面對, 一定可以克服. 當事情過去後, 回望整件事都是不外如是........................"

男爵府

Jamesmama 寫道:
I am living at Kowloon Tong too.

How old is your babies? Please sharing with us.

Hi all,
我係婆婆黎ga!
大孫女~Annette-12/02,
孫仔~Keith-09/04 ,
現在住MOS,明年初會搬往廣播道!

公爵府

好媽媽勳章

HelenPoPo,

You are my 1st to know 婆婆 in BK. You are very wonderful can using a computer, Are you take care of 孫孫 only. Please come to chat when you have time.

My son is 6 year old and study P.1 now. I am liveing at Parc Oasis, Kolwoon Tong. If have time we can "Tea Tea" in the future. :-P
[管教]必須建立在母子間信任,關懷, 溫柔的基礎上, 至能達到良好的效果. 親情的溫暖比嚴格的管教更為重要.

"在人生道路上面對種種不同的困境時, 最困難不是要面對那個問題, 而是堅持一個信念: 向前看. 就算問題有多複雜都好, 只要你肯正面地面對, 一定可以克服. 當事情過去後, 回望整件事都是不外如是........................"

大宅

Jamesmama,

How are you? 好耐無同你傾計啦, 囝囝返左小一掂呀? 適應嗎? 我大仔就唔多適應, 好多測驗考試排山倒海咁, 到e+我都揾緊方法掂同佢溫書同安排課外活動比佢o
想請教下你掂安排比james呀 ? 佢返學開心嗎 ? 有無壓力呀 ?

helenpopo,
你好犀利呀 , 我都係第一次係bk認到o既婆婆級人馬咋, 第日多d上來chat丫, 你同jamemama如 有tea預埋我呀.

男爵府

我地九龍塘媽媽會消失左一排, 依家又有返, 真係好開心呀

jamesmama,
你囝囝依家讀邊間學校呀?
我囝依家讀緊樂基幼兒班,
小肥肥一族 我家有個 肥 爸爸, 又 有個 肥 媽媽,一定有個 肥 囝囝

男爵府

hi, helenpopo

你好犀利呀, 你搬往廣播道係咪要就個孫女返學呀, 佢將會讀邊間kinder, 我同你都好近wo, 你係廣播道邊度, 唔方便pm我啦, 可以同jamesma約埋你tea....

大宅

hello everyone

Ian 剛兩歲, 番緊kingston

hi helenpopo, 妳都係我第一位bk認識o既婆婆丫, 妳好 :-P

有tea, 預我呀

侯爵府

Hello everybody,

I'm also living in Kowloon tong. Very near Jamesmama's home.
I have two kids. One is 10years old and the other is 5 years old.

Hi Jamesmama,
Do you remember me?

hi helenpopo, 妳都係我第一位係bk認識o既婆婆丫, 妳好
:lol:

男爵府

Dear all,

緊係啦,D 婆婆

男爵府

HelenPoPo
乜原來真係婆婆黎架, 我以為係別名黎添, 真係唔好意思呀 失覺晒, 多多指教呀
幾時去tea呀, 如果時間可以嘅話我都一齊去, 得嗎?

男爵府

[quote]
Jamesmama ,
嘩!妳係BK既元老wor!
可唔可以幫我地做個BB名單係九龍塘媽咪會第一版ar?! :mrgreen:

首頁
12345...16

尾頁

跳至