跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 北區playgroup一覽表,歡迎update!

有無媽咪想俾bb上幼兒畫班呀?

上水天平協康會係二月十九日有兩班幼兒畫班:

內容:
晝師著重兒童對繪畫的主要概念,並引導兒童掌撏繪畫的基本輪廓及入門方法,培養兒童的創作天才及欣賞能力。

TPC-2504
對象:2-4歲
時間9:30-10:30
人數:4-6人
日期:2/19 至 3/19 逢週六,共5節
費用:非會員 $500, 會員 $430

TPC-2704
對象:5-7歲
時間10:30-11:30
人數:4-6人
日期:2/19 至 3/19 逢週六,共5節
費用:非會員 $500, 會員 $430

仲有少量名額,如果有興趣可打電話 2673-0189 查詢及索取報名表。

我幫b象報左9:30個班,你地有無趣一齊做同學仔呢?

男爵府

Joy 寫道:
jac,
我想報呀. 你係咪會員來ga?
打去問下先.
上水協康會係邊?

係呀,我係同心會會員,會費好似係幾十蚊姐,所以你可以入埋會做會員。

li間係天平

男爵府

你收到未呀? 駛唔駛搵我份俾你?

男爵府

應該係,不過我諗你最好再問問。

可惜b象都無未夠三歲,唔係上你介紹個班抵好多wor! 上水協康會係指賽馬會抑或係上水會堂呀?

男爵府

今朝係課外活動見到有人介紹上水學棋的地方,等我都post過黎先,過一兩年可以俾b象試下!
上水兒童棋藝學院

男爵府

恩禧媽

多謝你資料!

早輪無留意到原來粉嶺都有得學體操,攪到我要帶b象出九龍學添! 仲貴好多呀!! 不過粉嶺個中心寫住4歲起,我又好似睇過不過無諗到b象可以報名

首頁

尾頁

跳至