自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

睇到我眼花花,頭暈暈。

呢個出租車位廣告係响西環朋友家既停車場見到。

珍珠宮

車位都成萬?

瑪瑙宮

大廚勳章

mama01 發表於 19-4-6 21:27
睇到我眼花花,頭暈暈。

西環區好多好貴。。。一位難求
喇麼撻沙 啪卡挖多
阿喇克多 沈瑪 沈潑躂沙
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

子爵府

搶錢

公爵府

回覆 mama01 的帖子

係商業大廈抑或是私人住宅?個價錢都好癲吓喎!

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

珍珠宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

mama01 發表於 19-4-6 21:27
睇到我眼花花,頭暈暈。

香港島早就過萬了,灣休仔車位租嚇死人

wcpcelia    發表於 19-4-8 16:03

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

mizuho 發表於 19-4-6 21:42
車位都成萬?

唔出奇,幾年前見老闆租車位都七千,住宅下面停車場車位,依家升左唔奇喇

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

seaheart88 發表於 19-4-6 21:43
西環區好多好貴。。。一位難求

高街朝早好多車泊街,洗唔洗錢架呢?

公爵府

回覆樓主:

仲要係浮嘅,優極有限

侯爵府

fuhk 發表於 19-4-6 21:54
香港島早就過萬了,灣休仔車位租嚇死人

初睇好嚇人,不過慢慢又會習慣左個價。

瑪瑙宮

大廚勳章

pomanlife 發表於 19-4-6 21:56
高街朝早好多車泊街,洗唔洗錢架呢?

唔知啊我諗例預抄牌掛。。。可能計過條數一晚抄一張差唔多錢。。。

我家人住西環個頭。。求車位。。真係8,9千
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

侯爵府

seaheart88 發表於 19-4-6 22:00
唔知啊我諗例預抄牌掛。。。可能計過條數一晚抄一張差唔多錢。。。

我家人住西環個頭。。求車位。。真係8 ...

怪不得亂泊都無所謂

珍珠宮

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1)

8000有人租嗎

水晶宮

佢計$24 x 24小時 x 31日 = $17880.
依家收$10000,預比一年收$8000,好抵架喇

琥珀宮

畀面勳章

西環車位5百萬一個都有,月租一萬差不多啦

彩鑽殿

amyamy123 發表於 19-4-6 22:11
8000有人租嗎

點解覺得冇呢?

彩鑽殿

mama01 發表於 19-4-6 22:11
怪不得亂泊都無所謂

日日抄就唔同計法

禁止訪問

瑪瑙宮

大廚勳章

amyamy123 發表於 19-4-6 22:11
8000有人租嗎

當然有。。。有時屋企樓下。。。一位難求
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多