懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

別墅

其實我比佢有早午晚餐糖水代茶吸引左.....但我真係發現佢係好吾覆機,一開頭Facebook inbox,,從來冇覆過都算....到左ws....平均2日先會覆你一個問題.....但我又見好多人介紹佢...亦聽過d人話好難搵佢....我到依咖都好1516.....我對佢既餐冇問題....但好驚我比左錢訂左餐...到時有咩事聯絡吾到佢.....其實依到有冇人訂過佢月子餐.....又安全送到?

大宅

karochan 發表於 19-2-19 18:30
其實我比佢有早午晚餐糖水代茶吸引左.....但我真係發現佢係好吾覆機,一開頭Facebook inbox,,從來冇覆過都 ...

我都問過呢間,系完全唔覆機。我覺得你生意好做唔切可以理解,至少都回覆下有位或冇位。莫非已經到唔優做的境界,我覺得樓主都系搵過第二間,廢事失預算。

子爵府

其實我比佢有早午晚餐糖水代茶吸引左.....但我真係發現佢係好吾覆機,一開頭Facebook inbox,,從來冇覆過都 ...

你諗下如果到時有咩又contact唔到會幾麻煩,我就放棄左唔搵呢間

大宅

唔好訂佢囉,講真我食完覺得唔值

洋房

我原本都想訂佢,但佢FB同WS都完全唔覆,係一句都無,所以唔會訂佢了~

仲諗緊懷月/好自在~

洋房

反而我就諗緊好自在同盈悅坊

大宅

我上年十月頭生係訂佢地的月子餐
果陣都有覆 whatsapp 但成日要隔日先覆

湯是足料的(會俾埋盒湯渣你)
啲糖水、代茶都好飲
飯菜選擇多而且份量夠
送貨都好穩定冇甩拖
而家可能太好生意唔憂做了~

伯爵府

我都問過,係完全唔覆,whatsapp 係已讀不回,仲要睇住佢上線即問,變藍✔️,我直接同佢講,原來太好生意唔優做,已讀不回,咁我搵第二間

首頁

尾頁

跳至