夫婦情感

跳至

首頁
34567...12

尾頁

子爵府

Re: 妳能夠接受丈夫有嫖妓的習慣嗎?

更係接受唔到啦,如果太太接受到一食錯藥 :evil:
人見人愛皇帝仔BB入黎睇la 皇帝baby皇親國戚開心笑哈哈===>>>去片

大宅

好媽媽勳章

noway!!!!!!!!!!!!!!! :-x :-x :-x

大宅

Djun>現在迷失了,迷失了自己,迷失了方向
但願你一直可以迷失下去,否則你忽然醒過來你會十分痛苦!!

每人都有各人習慣~
有些人用賭博去減壓,從手心出汗,找尋快樂~
有些人愛飛車,從速度中找尋刺激~~
但他們正正傷害了替他們還債的家人,路過行人…….
而你先生正在傷害你,而你又不覺苦與痛!!
我們為何要叫醒你~~

在此我只想提醒你~路不是只有兩端
不是一端只有接受與應同,另一端就是尋死
路還有許多許多許多~~

沒有男人是值得你為他流眼淚,值得的那一位,不會要你哭。

大宅

如果佢係愛你,我諗佢都唔會去叫雞啦,係人都知d雞咩病都有,野左比你咁點算呀?好彩就有得醫者,唔好彩,野到d斷唔到尾既(潛伏期好長果d呢)咁點呀?..又如果佢係一個好爸爸,佢都唔應該去叫雞啦,有好多性病係唔須要sex都會野到,我就唔係好相信冇得去嫖會死,如果係我,我會提議佢去睇心理醫生囉! :idea:

等待驗證會員

早排有個bk 媽咪大住個肚睇住個老公係隔離同第2 個女人做.....

竟然變態到咁?? (大肚果個)
我覺得呢d女人唔抵可憐,
有手有腳唔係冇左個男人會死,
連自尊都唔要, 冇人幫到佢.

複式洋房

noway too....

大宅

女人無人愛唔緊要, 至緊要自己識得愛錫自己

不過你未結婚就已經知, 仲嫁左比佢
咁無野好講個喎, 你自己已經接受左
幸唔幸福係自己揀既

別墅

agree

別墅

嫖妓? 一次都唔得, 唔好話習慣.
咩叫做 "減壓" 呀?
呢個年代做女人o既壓力仲大過男人啦,
咁我地班女人又點減壓啦!!

你老公都算堅喎,
去滾不得止,
仲要滾到理直氣壯, 俾埋老婆知
佢當你死架?
我老公都話你老公有問題
如果一有需要就要解決
咁同禽獸有咩分別
人係有理智架.
真係服左你囉!
枯藤老樹昏鴉, 小橋流水人家, 夕陽西下, 斷腸人在天涯.

別墅

Djun,
你o既偉論好新奇特別...令我五體投地,如果你係女事主,我諗你實在有點自欺欺人!!!!但如果你係男主角,我會叫你不如去死啦,你根本唔應該結婚和有家庭兒女,o個老婆o甘辛苦同你生BB,你竟然重o甘多籍口比自己做埋呢D事,真係禽獸不如!!小心報應!!
駿駿最鍾意我唱歌比佢聽 ^_____^ 小小駿駿快快大,寶寶天天的長大!

別墅

my_tabo 寫道:
點可能接受老公出去攪完o野, 返屋企又掂自己o架? 好嘔心兼核突o者! 仲有可能會比佢"野"埋d性病比自己喎! :-x

男爵府

唔好講接受啦, 諗起都作嘔呀, 咁烏嘈.

別墅

男爵府

djun,
1.姑勿論你講真又好假又好, 我相信呢個topic好難會有人認同你.
2.學有d媽咪話齋,如果你係有錢阿太要留番個名利的話, 你可以咁做.....偷偷地學你咁"忍辱負重"話維持番"完整的家庭"俾小朋友
3.雖則話你講出你既苦處/唸法,但如果你唔係一個鄉下人,睇怕呢度個個都會話你係攞黎, 做女人唔駛做到咁樣架..大膽d講句, 你一樣係縱容你個老公去做錯事...呢d唔係叫偉大,係不知所謂咋!
4.sorry,你條問題我唸我都費事答你,答案跟本唔係你想要既.
5.講真,請你都反省下做老婆做到咁樣,有冇謂先得架..

翡翠宮

Lavenda 寫道:
但作為一個人, 可以唔從道德觀念黎睇呢件事咩?
我覺得同我冇關係既人, 佢完全冇道德都none of my business, 但對配偶, 我會對佢有道德既要求囉.

如果咁引伸落去, 咁咪即係好似我話就算佢雙性戀,
戀童, 甚至人獸交你都接受到囉? 佢都係下半身運作, 冇對你不忠喎? 咁都算係一段有少少瑕疵但"愉快"既婚姻??

我真係見識少.

十分同意你所講的野~~~

翡翠宮

LOOLOO 寫道:
人同野獸既分別, 就係人有人性, 知道咩叫道德, 可以控制下身, 而唔係聞到味, 就可引起性慾.

這個所謂既男人, 居然話習慣左及以減壓作籍口, 真是連禽獸都不如.

但......又居然有個可以逆來順受既老婆, 這才是荒天下之大謬 !!

你所講正係我想講的野~~~

翡翠宮

雨霖鈴媽媽 寫道:
DJUN
對我黎講,如果你咁都忍得佢,即係[size=small]你根本唔愛佢
你只係要佢做[size=small]長期飯票
咁既婚姻根本唔愉快,俾你個女知道佢亦唔會話你偉大
你唔駛晌男人立場諗,因為[size=small]你係一個女人
如果你咁恨佢養你成世,你亦可以唔駛同佢做(佢有雞小姐)
我只會睇你唔起(因為你仲cheap過d雞)
你d咁既思想養壞晒d男人,我以你係女人為恥囉

絕對同意~~~
真係要鬧醒下佢~~~

翡翠宮

Djun 寫道:
男人同女人,在生理上同觀念上係有分別o既

去嫖,就如同有d人鍾意打機,落吧 relex一樣,

如果唔從道德觀念睇,本義上冇分別

在某d男性的角度 "嫖" 不等同 "不忠"

我當然希望有美滿的婚姻,但事情的發展是如此的時候

我是否應該為了我的自尊心受損

而放棄一段有瑕疵的但愉快的婚姻生活?

及扼殺我女兒生長在一個完整家庭的機會?

我有無睇錯呀???
你的偉論真係睇到我眼都突埋呀!!!
你無病下話?-( ?-( ?-(
你講得無錯,男人同女人在生理上同觀念上係有分別,但有道德觀念的先可以稱得上係人,如果唔係同禽獸有乜分別???你同你老公一樣都係道德觀念上有問題,減壓可以有好多方法,但去叫雞都叫做係減壓,唔好講女人呀,就連男人都唔會接受呢個咁荒天下之大謬囉!!!

男爵府

佢要減壓,咁你要唔要減呀!如果我老公同我咁講,我唸我會同佢講,我lee排都好大壓力,我都想去減下壓,去玩下鴨仔,你唔會反對?大家都係減壓啫!

公爵府

我諗女事主的壓力仲大過男事主喇,
咁咪要割隻鴨黎減壓力呀??

不停的忍耐, 祇會令他更放縱, 等於自掘墳墓.
阿門 ~ ~
恭賀新禧,迎春接福!

首頁
34567...12

尾頁

跳至