夫婦情感

跳至

首頁
12345...12

尾頁

民房

Re: 妳能夠接受丈夫有嫖妓的習慣嗎?

雨霖鈴媽媽

你講得好 arm
佢冇尊重我

但我又會諗,我唔俾佢去
我又有冇尊重佢意願呢?

除咗呢個壞習慣外
佢係一個好老公 釨爸爸

在我上年接近預產期的時候發覺
當時唔可以接受
自己懷孕又辛苦
點解佢重要咁?

但我好快(約一星期)
我就接受咗
唔係為bb的將來是否有個健全的家庭
唔係因為唔想離婚

係因為我o既觀念改變o左
我諗...

等待驗證會員

我個人黎講絕對100%冇可能接受,
雖然我明有人覺得總好佢過付出感情愛第二個,
但我反而寧願佢付出感情去鍾意第二個,
好過留條雞蟲係身邊.

你淨係諗下佢同唔同既雞係度......
你都想死啦, 唔好仲話要同佢做......!!!!
你知唔知, 你同一個人有性行為,
其實即係同佢所有既性伴侶有性行為....(真架)
你諗下隻雞一年接幾多個客??????
而且你真係保證你老公會做足安全措施?
唔會俾隻雞tum下加d錢還刺激野????

無論道德上, 人格上, 衛生上,
我都接受唔到一個叫雞既老公.

減壓??佢壓力大得過美國總統? 唔通布殊又日日去叫雞呀?
發洩精力可以有好多方法, 唔好俾籍口自己啦.

伯爵府

好媽媽勳章

當你同一樣野say "Yes" 你就要同好多野say "NO", 仲有每次都要幾佰元, 不如俾你好過啦.

雨霖鈴媽媽 寫道:
djun,
你係俾緊機會佢唔尊重你,
要結婚就要放棄某d「習慣」...唔通佢又俾你去叫鴨??

等待驗證會員

如果你咁都接受既, 咁真係冇野好講,
正如可能有女人可以接受自己老公係雙性戀,
插完男又插女.

我亦都唔認同一個不斷叫雞既男人係一個心態健全既男人,
佢同隻雞玩乜野, 玩到幾變態, 你敢問嗎?

民房

男人同女人,在生理上同觀念上係有分別o既

去嫖,就如同有d人鍾意打機,落吧 relex一樣,

如果唔從道德觀念睇,本義上冇分別

在某d男性的角度 "嫖" 不等同 "不忠"

我當然希望有美滿的婚姻,但事情的發展是如此的時候

我是否應該為了我的自尊心受損

而放棄一段有瑕疵的但愉快的婚姻生活?

及扼殺我女兒生長在一個完整家庭的機會?

民房

Lavenda 寫道:
如果你咁都接受既, 咁真係冇野好講,
正如可能有女人可以接受自己老公係雙性戀,
插完男又插女.

我亦都唔認同一個不斷叫雞既男人係一個心態健全既男人,
佢同隻雞玩乜野, 玩到幾變態, 你敢問嗎?

我敢問,但佢唔會我喎

民房

Lavenda 寫道:
我個人黎講絕對100%冇可能接受,
雖然我明有人覺得總好佢過付出感情愛第二個,
但我反而寧願佢付出感情去鍾意第二個,
好過留條雞蟲係身邊.

你淨係諗下佢同唔同既雞係度......
你都想死啦, 唔好仲話要同佢做......!!!!
你知唔知, 你同一個人有性行為,
其實即係同佢所有既性伴侶有性行為....(真架)
你諗下隻雞一年接幾多個客??????
而且你真係保證你老公會做足安全措施?
唔會俾隻雞tum下加d錢還刺激野????

無論道德上, 人格上, 衛生上,
我都接受唔到一個叫雞既老公.

減壓??佢壓力大得過美國總統? 唔通布殊又日日去叫雞呀?
發洩精力可以有好多方法, 唔好俾籍口自己啦.

明白,所以我決定唔再要另外一個bb

以及

終身用套同佢ml

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

Djun 寫道:
佢未同我拍拖之前養成的習慣
結咗緍生埋囡
都戒唔到

佢話減壓喎

咁都得, 藉口呢掛, djun, 你有冇問佢, (你唔找我), 你唔嬲咩?????

別墅

djun,
我係你,真係唔會再同佢咩啦.....反正佢有需要時都可以比錢.唔好再自己呃自己啦....... :-x
:-D 幸福是當我擁有你 :-D http://tw.pg.photos.yahoo.com/ph/fibe001/album?.dir=/861c

民房

qq媽媽咪 寫道:
[quote]

咁都得, 藉口呢掛, djun, 你有冇問佢, (你唔找我), 你唔嬲咩?????

嬲! 但"嬲"可以解決件事咩?

大宅

畀面勳章

請不要介意我說話直接,減壓可以有很多方式,例如做運動、旅遊也可減壓,用嫖來減壓,只是藉口,如妳再不制止他那自私所為,只會像吸毒般繼續沉淪慾海,做一個為性慾而生存的人,請妳問自己是否愛一個人可以連性病愛滋病也無懼呢?或者他所謂的“戒唔到”只是妳心胸太寬宏罷了,妳認為因嫖妓減壓而染病能夠接受嗎?女兒會喜歡一個愛嫖的父親嗎?是否真要待他染了病才“戒到”呢?到時會否太遲呢?這些答案相信妳也心裡有數,希望妳能為妳自己和女兒健康著想,及早將問題解決,如不能解決的問題亦已不是問題,請忍痛及早抽身,切莫禍延下一代為上。
我是你的血液 通過你的血管 經過你的心臟 走遍你身體每一個地方--I Love You 小俊B & 細細妹

複式洋房

100%冇可能接受!!!!! :evil: :evil: :evil:

民房

fibe001 寫道:
djun,
我係你,真係唔會再同佢咩啦.....反正佢有需要時都可以比錢.唔好再自己呃自己啦....... :-x

我認係呃自己o架,呢句"相愛很難"的歌詞係我心聲

無論熱戀中失戀中 都永遠記住第一戒
別要張開雙眼

禁止訪問

等待驗證會員

但作為一個人, 可以唔從道德觀念黎睇呢件事咩?
我覺得同我冇關係既人, 佢完全冇道德都none of my business, 但對配偶, 我會對佢有道德既要求囉.

如果咁引伸落去, 咁咪即係好似我話就算佢雙性戀,
戀童, 甚至人獸交你都接受到囉? 佢都係下半身運作, 冇對你不忠喎? 咁都算係一段有少少瑕疵但"愉快"既婚姻??

我真係見識少.

大宅

Djun 寫道:
男人同女人,在生理上同觀念上係有分別o既

去嫖,就如同有d人鍾意打機,落吧 relex一樣,

如果唔從道德觀念睇,本義上冇分別

在某d男性的角度 "嫖" 不等同 "不忠"

我當然希望有美滿的婚姻,但事情的發展是如此的時候

我是否應該為了我的自尊心受損

而放棄一段有瑕疵的但愉快的婚姻生活?

及扼殺我女兒生長在一個完整家庭的機會?

個理由已經包裝得好完美啦,仲有乜好問呢?
閣下的回應,似係當事人多D wor!如果你真係當事人老婆,咁你真係佢肚入面條蟲喇--又了解佢,又接受佢,又比佢食住走吾甩。

複式洋房

I agree kahki_y

男爵府

如果呢個故事發生在一d 名人富商身上, 大家會見怪不怪, 因為那些人不論男女, 多數是各有各蒲, 而在公眾場合就會扮晒恩愛. 但如果在一個普通家庭, 就太難接受.

男爵府

我都覺得佢係當事人
and 好難想像 '嫖妓' 可以叫做習慣 :evil:

tt2001 寫道:

個理由已經包裝得好完美啦,仲有乜好問呢?
閣下的回應,似係當事人多D wor!如果你真係當事人老婆,咁你真係佢肚入面條蟲喇--又了解佢,又接受佢,又比佢食住走吾甩。

伯爵府

我一定接受唔到,有第1次,必定會有第2, 3, 4......,未識佢 or 識左佢之後,even 佢係一個幾好既人都係咁話。
世間最美妙的事情,就是擁有一個溫馨的家庭。我們可自然從容地回到家中,無拘無束地被家庭接納為其中的成員。 ;-) (維斯各特)

首頁
12345...12

尾頁

跳至