夫婦情感

跳至

首頁
12345...12

尾頁

民房

妳能夠接受丈夫有嫖妓的習慣嗎?

如題

複式洋房

Re: 妳能夠接受丈夫有嫖妓的習慣嗎?

一定冇﹐可以唔使問啦。

民房

onondad 寫道:
一定冇﹐可以唔使問啦。

你意思係? 你知道佢一定冇
定係你認為佢唔會承認

民房

sorry onondad

原來你係 dad

唔係 mom

男爵府

我諗冇女人會"接受"o掛~~

大宅

我諗冇女人會"接受"o掛~~

agree..........

民房

太大癮

唔接受,可以點?

男爵府

Djun 寫道:
太大癮

唔接受,可以點?

你指個老公太大癮,所以去嫖妓?

別墅

我諗以一個女人立場,無可能接受得到囉,我點知你會唔會野d咩病比我架?幾愛你都接受唔到.....
再問心丫,你又能唔能夠容忍你老婆不斷咁比綠帽你帶丫? :evil:
:-D 幸福是當我擁有你 :-D http://tw.pg.photos.yahoo.com/ph/fibe001/album?.dir=/861c

洋房

我以前覺得一定唔可以接受, 但係自從我老公有外遇後, 我就寧願佢去嫖妓. 你們明白我的感受嗎? :cry:

別墅

ROSANNA 寫道:
我以前覺得一定唔可以接受, 但係自從我老公有外遇後, 我就寧願佢去嫖妓. 你們明白我的感受嗎? :cry:

嗯.....我懂,純買賣總比付出感情好......
唔好咁傷心啦.....男人都係咁
:-D 幸福是當我擁有你 :-D http://tw.pg.photos.yahoo.com/ph/fibe001/album?.dir=/861c

民房

佢未同我拍拖之前養成的習慣
結咗緍生埋囡
都戒唔到

佢話減壓喎

民房

fibe001 寫道:
我諗以一個女人立場,無可能接受得到囉,我點知你會唔會野d咩病比我架?幾愛你都接受唔到.....
再問心丫,你又能唔能夠容忍你老婆不斷咁比綠帽你帶丫? :evil:

所以我會叫佢自己做安全措施
我話:

你唔顧我唔緊要
你個囡仲好細(13個月)
你老媽子老豆年紀又大
你自己執生啦

伯爵府

好媽媽勳章

[size=x-large]習慣!!!???

民房

ROSANNA 寫道:

我就係唔了解兩件事,邊樣對個太太傷害大d

我見呢度成日有人講丈夫有外遇,冇人提及去嫖妓

我想知道其他人點諗

別墅

fibe001 寫道:

[size=small]totally agree~有外遇咪離婚囉...個男人身心都唔晌自己度,點解唔俾機會自己重新開始?反而為左一個唔愛自己既男人呃自己姐?
:party: :-D

別墅

Djun 寫道:
[quote]
fibe001 寫道:

所以我會叫佢自己做安全措施
我話:

你唔顧我唔緊要
你個囡仲好細(13個月)
你老媽子老豆年紀又大
你自己執生啦[/quote]
咁既男人你都接受得到....
佢都好自私.......
點可以唔理你感受架........ :evil: :evil: :evil:

民房

點解要忍他去嫖?爲何要作賤自己?說這種不成理由的理由的還是個人嗎?

別墅

djun,
你係俾緊機會佢唔尊重你,
要結婚就要放棄某d「習慣」...唔通佢又俾你去叫鴨??
咁如果你地大家對對方都不忠,
我只可以話:你地好襯囉....
:party: :-D

大宅

習慣??!! 吾好嚇我,點可能接受??!!如果結婚之前已經嫖既我一定一定吾可能嫁,拍拖都吾會。但係如果一早知道而又肯嫁就無説話好講啦。

首頁
12345...12

尾頁

跳至