嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

男爵府

差勁 Pamperx

Click 一 Click :evil:
[size=xx-small]彰彰221出世,最鍾意食呀,食呀~[size=xx-small]安安1216出世,都好鍾意食食~

男爵府

Re: 差勁 Pamperx

係你囝囝既親身經歷? pampers真係唔得, 我依家唔用佢, 改用huggies同goo'n

大宅

Pampers 係好差呀, 我個仔一用pat pat 就紅!!
以後一定唔會再買! :evil:
>>>>>????

男爵府

醒目開學勳章

PAMPERS都分幾條LINES, 特級棉柔好靚, 其他的就無咁好, 最差係紅色個隻,

照計八個月大的BB除非肚瀉, 一係包得唔好, 或者BB周圍郁, 屎屎唔係咁易漏出來, 仲有就係尿片和BB脾位唔啱, 就任何牌子都會漏

大宅

我仔仔就係用特級棉柔都pat pat 紅晒
柯 兩次尿d cup 水豬 就走晒出黎...
用Huggies 仲衰...紅得仲勁

e家用Nepia, Very Very good !! 當Nepia 無貨就用Sealer
>>>>>????

伯爵府

咦!我一直都係用開特級綿柔,又唔見有咁既情況喎~

子爵府

CJBaby

呢遍報告好攪笑喎 :mrgreen:
親子王國以外之相冊連結已被刪除

翡翠宮

我之前都係用開特級棉柔, 不過見bk 有d媽媽大力推介妮飄同goo'n, 於是買嚟試下, 真係好好, 仲平過pampers好多, 正.........大家不妨考慮! :lol:

珍珠宮

妮飄同埋goo'n係咩色包裝架? 普通supermarket有冇架?

大宅

好攪笑喔 :lol: :lol: :lol: :lol:

民房

我都覺得Pampers 唔好用 (特級棉柔) , 成日漏尿 , 我現在已改用Huggies 效果非常好 , 沒有漏尿情況出現.

男爵府

係呀係我可憐彰彰啊! 我都有諗住轉用huggies, how much per each (L)
pandacat_bb 寫道:
係你囝囝既親身經歷? pampers真係唔得, 我依家唔用佢, 改用huggies同goo'n
[size=xx-small]彰彰221出世,最鍾意食呀,食呀~[size=xx-small]安安1216出世,都好鍾意食食~

男爵府

ok_leung

你 bb幾大呀? Huggies 有幾多條line呀? 有冇試過 pat pat 紅呀!

洋房

之前用Pampers,後來想試下Huggies,點知BB敏感,之後用番Pampers好好多,我諗都係睇BB。

子爵府

我諗尿片同奶粉一樣要睇邊隻同bb夾, 我bb就用特級棉柔ok
您好!由於親子王國及教育王國已禁止用戶於簽名檔內張貼來自其他網站之網誌、facebook群組或相簿等之連結,因此閣下簽名檔內容已被刪除。

水晶宮

畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

Wilbert 寫道:
PAMPERS都分幾條LINES, 特級棉柔好靚, 其他的就無咁好, 最差係紅色個隻,

照計八個月大的BB除非肚瀉, 一係包得唔好, 或者BB周圍郁, 屎屎唔係咁易漏出來, 仲有就係尿片和BB脾位唔啱, 就任何牌子都會漏

我agree特級棉柔好靚, 因為由出世用到而家..一轉其他一定patpat紅.. :cry:

男爵府

很富娛樂性的報導!

我之前也買nepia.都ok.
不過,他一尿完條片就變得好大好大條,試過,重到跌了,露pet pet.

我現在又買了pamper超薄用,我覺得它吸完水沒有那麼大包.

奶奶家則用petpet寶寶,都ok的,可試試.很平,才$1一條.我用pampers要差不多$2....仲要不是綿"遊"
Ho Lam's Homepage 2005年度我最喜愛video-1-層層叠
該用戶已被刪除

大宅

我覺得用什麼牌子真係個人問題, 因為阿仔(20M)一直都係用Pamperx超薄都OK無咩問題, 反而試過用NEPA就有漏尿情況.

珍珠宮

我囡囡用完屁股會有D水珠粒和紅點, 很差. 不會再買.改用健力士 :-x

首頁

尾頁

跳至