自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

今晚美女廚房的嘉賓評判之一,是否真的黃秋生?又幾似!若不,究竟他是誰呢?

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

唔係黃秋生。上個星期都有介紹,好多人都話佢似黃秋生,系廚師
不要從別人的嘴裡去認識我

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

crystal媽咪 發表於 18-7-7 23:18

原來咁

伯爵府

crystal媽咪 發表於 18-7-7 23:18
原來是廚師!我一邊看一邊想,覺得有點傢,但咁斯文,又有點不像!

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

上次介紹佢出場時話係混血,唔記得係中國混瑞士定瑞典

禁止訪問

回覆樓主

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

momososo 發表於 18-7-7 23:32
原來是廚師!我一邊看一邊想,覺得有點傢,但咁斯文,又有點不像!
...

黃秋生邊有咁斯文??
呢個廚師幾好,佢都幾鼓勵啲藝員或者明星,煮得唔好,都諗到啲嘢去稱讚佢哋

momososo    發表於 18-7-8 13:52
momososo    發表於 18-7-8 13:51
momososo    發表於 18-7-8 13:51
momososo    發表於 18-7-8 13:50

伯爵府

回覆 crystal媽咪 的帖子

Sorry, 電腦出問題,點評多了!

寶石宮

momososo 發表於 18-7-8 13:58
回覆 crystal媽咪 的帖子

Sorry, 電腦出問題,點評多了!

唔緊要,你冇講我仲以為我講咗啲咩說話,突然間有咁多人認同。我無問題,唔介意,你又可以攞多啲分

首頁

尾頁

跳至