自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

到底果位樓主係有BB定冇BB呢

大宅

金田媽 發表於 18-6-28 20:00

樓主係唔會答你嘅!好奇怪之前嘅回應都deleted,但之後又出現番!

大宅

miu41 發表於 18-6-28 20:35
樓主係唔會答你嘅!好奇怪之前嘅回應都deleted,但之後又出現番!

可能係得我哋幾個時運高, 睇到唔應該睇到嘅嘢

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

侯爵府

金田媽 發表於 18-6-28 20:00

之前有講坐月等既野、應該係有吧。不過好似只想人地focus 係未來99 問題個到。
成功的人放眼於機會,失敗的人放眼於障礙。 生命長短我無法控制,但內容就可以由我發揮!

珍珠宮

回覆樓主:

我見佢有產後按摩鋪,以為佢賣廣告咋
這是充滿愛的地方,jm 幫了我很多,給我大量鼓勵。
如果你有 BB 出世頭骨受壓致腫起, G6PD , 新生嬰兒肝炎綜合症,肝酵素高等問題,我可分享個人經驗。 :)
You are not 呀窿  祝大家身體健康

珍珠宮

回覆樓主

佢有回過,話意外有左,要付責任晤想落

大宅

SaBB 發表於 18-6-28 21:26
之前有講坐月等既野、應該係有吧。不過好似只想人地focus 係未來99 問題個到。
...

一面倒鬧未來99

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

我咩都睇唔到
不要從別人的嘴裡去認識我

大宅

NoName 發表於 18-6-28 22:12

佢有某幾個回覆回完又改, 我問咗佢, 佢又唔回應, 根本有B同冇B處理手法都唔同
大部份jm叫佢走, 如果走, 咁佢個小朋友將來點呢

珍珠宮

金田媽 發表於 18-6-28 22:23
佢有某幾個回覆回完又改, 我問咗佢, 佢又唔回應, 根本有B同冇B處理手法都唔同
大部份jm叫佢走, ...

而家呢個年代,帶住小朋友一樣可以走,反正果個老公都跟晤過

大宅

NoName 發表於 18-6-28 22:12

我都係睇唔到

子爵府

金田媽 發表於 18-6-28 22:23
大部份jm叫佢走, ...

單親都好過同個男人結婚啦~

有無BB 同未來99幾賤係兩回事,點解要混埋一齊講呢,難道未婚懷孕就要忍佢嫁啦,忍呢個未來99仲得了

珍珠宮

金田媽 發表於 18-6-28 22:30
我都係睇唔到

咪你第二張圖,未婚有bb晤係咩大事果句開始,佢可能晤識用引用,打埋落引用果度回

大宅

貓頭雀 發表於 18-6-28 21:36
我見佢有產後按摩鋪,以為佢賣廣告咋

佢話冇賣廣告喎

大宅

NoName 發表於 18-6-28 22:31

咪你第二張圖,未婚有bb晤係咩大事果句開始,佢可能晤識用引 ...

睇到嘞, thanks

侯爵府

金田媽 發表於 18-6-28 22:18
一面倒鬧未來99

未來99 咁衰、個男人又比吾到幸福佢, 自己搵到錢有屋住又有方法照顧到個女咁我寧願做單親都好過嫁比呢d 男人兼同埋個99 住。
成功的人放眼於機會,失敗的人放眼於障礙。 生命長短我無法控制,但內容就可以由我發揮!

大宅

mocha20150323 發表於 18-6-28 22:31
單親都好過同個男人結婚啦~

有無BB 同未來99幾賤係兩回事,點解要混埋一齊講呢,難道未婚懷孕就要忍佢嫁 ...

其實一齊咗7年幾, 都唔會突然發現未來99口賤, 既然如此, 樓主仲要生個BB出嚟, 到底係負責任定不負責任呢

大宅

SaBB 發表於 18-6-28 22:41
未來99 咁衰、個男人又比吾到幸福佢, 自己搵到錢有屋住又有方法照顧到個女咁我寧願做單親都好過嫁比呢d 男 ...

理應如此, 我只係覺得冰封三尺非一日之寒, 明知個男友咁冇用, 而個未來99又咁口賤, 為咗負責任所以生B?! 似係思想唔成熟害咗個小朋友, 咁就一世

子爵府

金田媽 發表於 18-6-28 22:50
理應如此, 我只係覺得冰封三尺非一日之寒, 明知個男友咁冇用, 而個未來99又咁口賤, 為咗負責任所以生B?! ...

重有,生左B都未結緍,重要草$,咁不如唔洗結啦,仅正都做左成年未緍媽媽

首頁

尾頁

跳至