自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

2018復活節勳章 Xmas吸收勳章 BK Milk勳章

有冇人登記咗迪士尼Pixar好友夏日派對, 知唔知道有咩玩呢?
可以玩至晚上10:30喎

侯爵府

yumdy 發表於 18-6-20 12:22
有冇人登記咗迪士尼Pixar好友夏日派對, 知唔知道有咩玩呢?
可以玩至晚上10:30喎

想知,其實有乜特別?

禁止訪問

回覆樓主:

水晶宮

https://www.hongkongdisneyland.com/zh-hk/magic-access-members/page.html?uuid=99c2d2ac320d47919f3ccc7787454ccf

迪士尼巨星嘉年華 - 大玩水花
於2018年6月21日起的下午,全新的「Pixar水花大街派對!」帶領賓客投入夏日的狂歡心情。你喜愛的《超人特工隊》的超級英雄家族與《反斗奇兵》一眾角色,將會沿著美國小鎮大街出巡。想近距離接觸彼思好友,記得把握機會了。

與心愛迪士尼及彼思好友 派對歡聚
只要登記參加這個會員活動,便可在反斗奇兵大本營、幻想世界及明日世界暢玩至晚上10:30。活動期間,你會有機會碰上難得一見的彼思朋友,包括《蟲蟲特工隊》的阿飛與雅婷公主及《五星級大鼠》的味王與肥王,更有機會見到穿起一身皇室禮服的米奇和米妮!

「奇妙新世界」重新上演
「『奇妙新世界』迪士尼音樂劇場」將於活動期間移師迪士尼故事劇場上演。多首廣受歡迎的迪士尼大熱歌曲將會以新形式演繹,更有多位迪士尼朋友亮相。不要錯過最精彩的歌舞互動環節,帶你投入迪士尼的奇妙世界。

冰涼美食 夏日特享
炎炎夏日想消消暑,到園內的戶外小食亭,以優惠價港幣$40購買冰涼鮮美的冰菠蘿及冰西瓜。而惠顧園內的美食套餐,憑發票到戶外小食亭,更可以優惠價港幣$10購買雪條一枝**。以上優惠只限會員於2018年6月22日、23日及30日享用!

子爵府

認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

回覆樓主:

係咪這活動銀卡無份?

子爵府

認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

回覆樓主:

迪士尼音樂劇唔知道在哪個位置看呢?

大宅

2018復活節勳章 Xmas吸收勳章 BK Milk勳章

回覆 ms.coffee 的帖子

係, 只有金卡同白金卡登記咗, 去拿手帶先可以去玩

大宅

ms.coffee 發表於 18-6-21 16:38
係咪這活動銀卡無份?

銀卡可有得登記,但已截止

寶石宮

2023年兔年勳章

thunder_bunny 發表於 18-6-20 14:54
https://www.hongkongdisneyland.com/zh-hk/magic-access-members/page.html?uuid=99c2d2ac320d47919f3ccc ...

謝謝分享

水晶宮

ms.coffee 發表於 18-6-21 16:39
迪士尼音樂劇唔知道在哪個位置看呢?

幻想世界 魔法書房 果個大劇場

水晶宮

yumdy 發表於 18-6-21 16:44
回覆 ms.coffee 的帖子

係, 只有金卡同白金卡登記咗, 去拿手帶先可以去玩

唔會冇銀卡既,星期五22號 咪可以去
不過登記已經完結

珍珠宮

回覆樓主

有特別卡通人物影相
但得個3日又做緊6折怕排到暈所以無登記

子爵府

thunder_bunny 發表於 18-6-21 19:28
幻想世界 魔法書房 果個大劇場

oic, 即係到時佢改咗個劇目, 咁都唔錯喎!有新鮮感

水晶宮

ms.coffee 發表於 18-6-21 19:47
oic, 即係到時佢改咗個劇目, 咁都唔錯喎!有新鮮感

上年 summer party 個 show 主題咪有幾pair 公主王子咁

其實好多迪士尼經典卡通既英文主題曲好好聽架,佢地又唱live ,好值得睇

水晶宮

andyan324 發表於 18-6-21 19:36
有特別卡通人物影相
但得個3日又做緊6折怕排到暈所以無登記

如果上星期冇入去買嘢,咁party 果日早d入去買左嘢先,可以做寄存 package check 架嘛,之後Party 開始就可以去排隊影相啦

我都要影 五星級大鼠呀,HKDL 未出過架,我好多年前喺法國迪士尼影過咋

到玩完走果陣喺門口出面右手邊 拎返買左既嘢咪得囉

子爵府

回覆樓主:

請問到時影相嗰啲公仔只會在夜晚出現 定日頭都會見到? 如果日頭都見到 咁即係冇手帶嘅人 都會一齊排隊?

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章

ms.coffee 發表於 18-6-21 21:00
請問到時影相嗰啲公仔只會在夜晚出現 定日頭都會見到? 如果日頭都見到 咁即係冇手帶嘅人 都會一齊排隊?
...
只要登記參加這個會員活動,便可在反斗奇兵大本營、幻想世界及明日世界暢玩至晚上10:30。活動期間,你會有機會碰上難得一見的彼思朋友,包括《蟲蟲特工隊》的阿飛與雅婷公主及《五星級大鼠》的味王與肥王,更有機會見到穿起一身皇室禮服的米奇和米妮!

應該只是係登記佐的會員係活動期間先會見到

珍珠宮

thunder_bunny 發表於 18-6-21 20:50
如果上星期冇入去買嘢,咁party 果日早d入去買左嘢先,可以做寄存 package check 架嘛,之後Party 開始就 ...

disney fb fan page 有話之後五星級大鼠唔知會唔會有得留低

水晶宮

ms.coffee 發表於 18-6-21 21:00
...

以往既會員party 都係 block 左之後既時段先開始出 special characters (例如6點後)

會有職員企喺block 左既園區出入口check 手帶

其他單日門票遊客可以留其他冇block 既園區玩,睇埋night parade 先走

水晶宮

andyan324 發表於 18-6-21 22:27
disney fb fan page 有話之後五星級大鼠唔知會唔會有得留低

可能仲有啩
Summer 係Pixar 主題

首頁

尾頁

跳至