自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

今日下晝去德福UNIQLO對面個女廁,行到最入嗰部分嘅第一隔,有一個約三歲男仔同大人一齊去廁所,去完出黎到我去,嘩~好似開水喉洗廁所咁,成個坐廁(尤其後半部)垃圾桶,地下,全部都係呈水花狀嘅尿,仲好大陣尿味,好明顯係剛剛痾出黎,因為地下仲有水開始向外流。由於太急,焗住都要去一入門口已經大大聲
咁講濕得好緊要,出黎仲要講聲比姨姨聽麻煩佢清潔。由於無親眼見到係上手,
所以唔當面指責,不過就好肯定係男仔整到咁,因為女仔邊有可能射到咁樣呀希望嗰位整到個廁所咁嘅人見到呢個post注意下有
啲公德心啦唔該,清潔姨姨事後仲要執你手
尾架

大宅

2018復活節勳章

回覆樓主

我上次見到咁,唔敢去,廢時出黎比人誤會係我痾到咁......真係唔明點解啲人出街就痾到咁,難道屋企都係亂咁痾?

公爵府

cherrie221 發表於 18-6-9 21:41
今日下晝去德福UNIQLO對面個女廁,行到最入嗰部分嘅第一隔,有一個約三歲男仔同大人一齊去廁所,去完出黎到 ...

有d女人mou上坐廁痾都會痾成咁,男人可能會痾出界,但唔會周圍係,除非佢周圍fing住痾另計

wcpcelia    發表於 18-6-10 11:21
出世:3.52KG
1個月:5KG
2個月:6.06KG
3個月:7.28KG
4個月:7.69KG
6個月:8.7KG

子爵府

cherrie221 發表於 18-6-9 21:41
今日下晝去德福UNIQLO對面個女廁,行到最入嗰部分嘅第一隔,有一個約三歲男仔同大人一齊去廁所,去完出黎到 ...

會唔會係個小朋友急得滯,一見到廁所就fi晒出黎,所以周圍濕晒。一係就貪玩,唔扶實jj就圍fi到濕晒。

我細仔都試過,不過係屋企,俾我剷左獲甘

大宅

shop_baby 發表於 18-6-10 02:03
有d女人mou上坐廁痾都會痾成咁,男人可能會痾出界,但唔會周圍係,除非佢周圍fing住痾另計
...

連垃圾桶上面都有喎,如果係女人難度應該都幾高

大宅

hnh_mami 發表於 18-6-10 02:24
會唔會係個小朋友急得滯,一見到廁所就fi晒出黎,所以周圍濕晒。一係就貪玩,唔扶實jj就圍fi到濕晒。

我 ...

咁樣唔緊要,可以媽媽稍為清潔下再同姨姨講聲,唔係就咁走左去

大宅

國王陛下 發表於 18-6-10 00:50
我上次見到咁,唔敢去,廢時出黎比人誤會係我痾到咁......真係唔明點解啲人出街就痾到咁,難道屋企都係亂咁 ...

我都驚人誤會,無無奈嗰個廁所得二格,之前已經讓左個小朋友先,我急到爆
惟有入去前大大聲講話污糟(個家長應該聽到)出黎再同姨姨講聲

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

cherrie221 發表於 18-6-10 11:51
連垃圾桶上面都有喎,如果係女人難度應該都幾高

好嘔心

寶石宮

2023年兔年勳章

tsung 發表於 18-6-10 12:12
好嘔心

首頁

尾頁

跳至