自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Poo得好勳章 笑得好勳章 BB防敏心得分享勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

阿媽為左體驗bb受到既注目,搵左個fd幫手,畫一個相同胎記係面上,希望比bb知道佢係被愛的,好warm
令我諗起以前個幼稚園同學面上都有個胎記,印象中大家冇特別笑佢,但知道佢後來做過激光,完全清晒,依家結左婚生埋bb

大宅

LucaLuLu 發表於 18-5-24 12:17
阿媽為左體驗bb受到既注目,搵左個fd幫手,畫一個相同胎記係面上,希望比bb知道佢係被愛的,好warm:fortuna ...

(emoji)(emoji)(emoji)lee個媽媽真徫大。我仔仔面上都有少少草莓痣,出街成日俾人盯着唔放

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

琥珀宮

男爵府

Poo得好勳章 笑得好勳章 BB防敏心得分享勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

香 發表於 18-5-24 12:41
(emoji)(emoji)(emoji)lee個媽媽真徫大。我仔仔面上都有少少草莓痣,出街成日俾人盯着唔放 :sw ...
有時係街見到我都唔會係咁望住人,怕當事人難受,醫生有冇話BB大個左會退?

寶石宮

2023年兔年勳章

阿媽為左體驗bb受到既注目,搵左個fd幫手,畫一個相同胎記係面上,希望比bb知道佢係被愛的,好warm:fortuna ...

男爵府

而家科技進步, 小朋友大左可以搵技術清左佢
但媽媽咁樣做都好厲害

話是話,
我同阿仔身上都有胎記係同一個位置

男爵府

yui1625 發表於 18-5-24 13:36
但媽媽咁樣做都好厲害
咁有緣?係背脊?

子爵府

回覆樓主

我大女眼角下都有,細個時成人俾人問系咪撞瘀左,更加有人試過話我陀住佢時做錯D野所以攪到個女咁

大宅

回覆樓主

我面都有胎記,細個唔覺得係咩野,到中學先覺得自己樣衰。出來做野搵D頭髮傘住,到儲到錢就去做laser,依家淡咗,D人以為我撞到,仲問我有冇事,有冇睇e生。

水晶宮

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章

回覆樓主

要當事人才可真正明白嗰種感受

珍珠宮

yui1625 發表於 18-5-24 13:36
但媽媽咁樣做都好厲害

我都係呀。

仲記得當年護士特登話我知,我仲笑住講:係呀呢個肯定係我仔啦,顏色,位置,大小都差多一樣

大宅

LucaLuLu 發表於 18-5-24 13:13
有時係街見到我都唔會係咁望住人,怕當事人難受,醫生有冇話BB大個左會退? ...

醫生話ㄧ定会退,但唔ㄧ定會全部退哂!個個人體質唔同。但小朋友激光係要全身麻醉,仲要最少做3次。咁我仔仔胎記係眼角下面,面積好細塊(0.7×0.8cm),我咪由佢嘍!

珍珠宮

2024年龍年勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

位媽媽好靚

伯爵府

SophieYan 發表於 18-5-24 18:22
我大女眼角下都有,細個時成人俾人問系咪撞瘀左,更加有人試過話我陀住佢時做錯D野所以攪到個女咁:thinking ...

唔好理d無常識無口德既人講野
講野都唔經大腦痴痴地

公爵府

LokYauYau 發表於 18-5-24 22:47
我都係呀。

仲記得當年護士特登話我知,我仲笑住講:係呀呢個肯定係我仔啦,顏色,位置,大小都差多一樣 ...

我都係,生呀女姑娘同我講bb手臂有一粒胎痣,俾我睇同我粒一樣,位置又差唔多,一定係我親生唔會認錯

首頁

尾頁

跳至