論盡家傭

跳至

首頁
23456...16

尾頁

禁止訪問

男爵府

Cat,

我正想入來呢度問呢個問題!!! (代朋友問)
同你真有緣! Thank you!

原帖由 catw88 於 09-3-21 01:10 發表
我剛裝左隻眼..連8 GB卡..$530 only~

複式洋房

原帖由 catw88 於 09-3-21 01:10 發表
我剛裝左隻眼..連8 GB卡..$530 only~

可否給我更詳細资料? 昨晚走遍整个深水埗都揾吾到有memory card 既眼, 全部都耍駁錄影机 OR 电腦..

複式洋房

原帖由 catw88 於 09-3-13 00:46 發表
sorry.........
因為太多人想知啦..
我一次過講晒啦..
--部針孔的鏡頭是不能上,下,左,右郁的..
--有內置記憶..大約1.5 hrs..而8GB卡我無實際計過可以幾耐..因為我晚晚清的..總之我6 10hrs都係大約2GB多dd...
--除左 ...

我想問係咪只须插电,無须駁電腦或錄影機 ??

別墅

[email protected]
諾諾豬相簿                        
諾諾豬相簿2

男爵府

原帖由 lausiubo 於 09-3-21 10:14 發表

可否給我更詳細资料? 昨晚走遍整个深水埗都揾吾到有memory card 既眼, 全部都耍駁錄影机 OR 电腦..

我到想要這些資料, 因我所知類似的機是要過少銀的, 找不到妳所說咁平的機.

謝!

大宅

thank you v. much.

別墅

原帖由 fanny219 於 09-3-10 12:12 發表
e~ 裝針孔攝錄機好似係唔得架喎! 因之前個friend 既工人走咗後,帶咗啲警察返黎,話個僱住偷拍佢(用針孔機),但,好彩個僱主其實無裝,如果唔係可能會有麻煩! 同埋,如果你想裝ip cam 你都要話比佢知,你係邊度裝,如果唔係 ...

但係如果我裝響自己房呢? 咁唔算侵犯佢私隱啦啩???

& catw88: i wanna know more info as well, can you pls send me?

many thanks!! =)

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

I want to buy one ~ can you email me more info ~ [email protected]

thanks

大宅

我都有興趣呀,麻煩e-mail d 資料俾我吖!! thx !!

大宅

好媽媽勳章

catw88,

請問係咩牌? 同係邊度有得賣? 可以pm我嗎?我為左部cam煩左好耐啦!!! 萬二分感謝

原帖由 catw88 於 09-3-21 22:59 發表
部針孔0既資料(我照住個盒打的):
Digital Pocket;
USB Flash Disk;
Thumb DVR;
Dimension: 73mm x 20mm x 11mm
Weight: 18g
*鏡頭是不能郁的..可以駁USB 取電..不用特別安裝..一插即可用~

我朋友幫我攞的..佢係做電 ...

禁止訪問

民房

pls send information to me

禁止訪問

禁止訪問

大宅

catw88,

唔該可以pm我嗎? 我都為呢個問題煩左好耐, 感激感激!

原帖由 catw88 於 09-3-21 23:24 發表
我自己裝左2部..廚房&廳...之前就係諗過d可以live睇..不過又要開住部腦..我腦有d info好重要..怕個工人開..同埋touchwood有咩事..錄影低可以有証據..好似尋日我個工人竟然夠膽一路湊bb一路瞓覺..我問佢佢想唔認..我 ...

首頁
23456...16

尾頁

跳至