跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 03年9月~醒目仔女~媽咪特區 (Part 5)

各位9月媽咪因有好多媽咪想知旅行最新情形, 怕漏了吾知點算關係, 我想為左方面總計人數等侯時間, 請決定7�11日,上午12:30係彭福公園大門口集合的媽咪請到報名處報名,到時由pekkleyin安排大家到一個大草地野餐, 如未能準時到達請pm留低電話到時會用電話聯絡講解位置, 請不用心急報名,不限人數的

03年9月醒目仔女秋季大旅行

日期 : 07/11/2004 (星期日)
時間 : PM12:30(餘時不侯)
地點 : 彭福公園入口等
費用 : 全免
人數 : 不限
食物 : 自備

7/11-彭福公園 秋季大旅行報名處(不用填人數)

1)ivy
2) pangpang
3) racrac
4) Birdie
5) EJbaby
6) Caryuen
7) Hellobaby
8) annie
9) macy
10) pekkleyin

大宅

好媽媽勳章

各位9月媽咪因有好多媽咪想知旅行最新情形, 怕漏了吾知點算關係, 我想為左方面總計人數等侯時間, 請決定7�11日,上午12:30係彭福公園大門口集合的媽咪請到報名處報名,到時由pekkleyin安排大家到一個大草地野餐, 如未能準時到達請pm留低電話到時會用電話聯絡講解位置, 請不用心急報名,不限人數的

1)ivy
2) pangpang
3) racrac
4) Birdie
5) EJbaby
6) Caryuen
8) annie
9) macy
11) markbean

別墅

1)ivy
2) pangpang
3) racrac
4) Birdie
5) EJbaby
6) Caryuen
8) annie
9) macy
11) markbean
12) nlns

別墅

各位,

你地得閑入傑傑個hp既video睇下, 佢daddy琴日同佢去公園自己玩滑梯幾大膽, 我唔係現埸, 我都係睇佢daddy take既video, 自己睇見都驚驚地 , 傑傑自己玩完仲拍拍手, 真比佢激死

男爵府

nlns

真係好驚呀...傑傑很犀利呀!
他之前試過未?若我是在場,我實不會放手或走太遠,怕他會跌...可能,我太緊張?

謝謝分享.
Ho Lam's Homepage 2005年度我最喜愛video-1-層層叠

珍珠宮

nlns,

傑傑勁呀, 咁大膽. 佢好似肥左d, 係未呀?

ec822,

我都係吾會放手, 我驚佢sir sir 下碌左落地.

pangpang7919,

點樣靜加"img/img" 加係邊道呀?

禁止發言

大宅

joey,

嘩...景祐仔請小心自己俊俏的臉...

nlns,

你叫你老公下次唔好比傑傑自己滑落去啦!!

pochacco,

好掛住....................................溱寧呀!!

markbean,

哈哈...豆豆攪乜呀?? 好得意呀! 副眼鏡係咪無鏡片架??
*  願我兩個小寶貝身體健康、幸福快樂! *

大宅

nlns,
傑傑好叻仔喎﹗
爸爸總會比媽媽大膽﹐如果你在現場就唔會比傑傑自己爬上去﹐
好似我老公同阿仔去公園﹐就一定好知乞衣甘返黎﹐佢乜都比佢自己去試﹐次次都搞到膝頭哥/褲/手/黑晒﹖個日爬上sir滑梯時﹐塊面撞埋個扶手到﹐半邊面紅晒﹐我話死囉﹗佢老頭話紅左少少之ma, 禁緊張 ?-(
景祐玩滑梯意外﹐我都好驚呀﹐好彩無乜事咋﹗

大宅

pochacoo : miss you so much !!!

markbean : 嘩!豆豆第一張"簽名相"帶左眼鏡後勁似"豆豆爸"呀!!!!

各位,放假前夕,勁多野做,我諗今日要miss 1day啦. 真係想死!

男爵府

哈哈....我剛才同老闆講今天請假呀...我可以很FREE了.

這是我今天的打算.

10-12 未定
12-2 Lunch K (好耐無去唱K了)
2-4 MASSAGE 1 小時 (好耐無去按摩了!)
4-5:30 練琴 (我剛學返琴呀!)
5:30-7 跑步
7-9 Dinner
9:00帶小B回家.

之後,他就會吃奶,睡覺

你們LONG WEEKEND做甚麼?
週五,早上休息,下午去葵芳玩,晚上休息
週六,中午PLAYGROUP,下午團契,晚上和老公吃飯.
週日,早上教會,中午PLAYGROUP,下午未定,可能郊遊,老公剛買了車,可去去吸新鮮空氣.

祝各位有愉快的週末!

Ho Lam's Homepage 2005年度我最喜愛video-1-層層叠

大宅

好媽媽勳章

Good morning everybody!

love-bb & bbcutie,
豆豆 was wearing a glasses with 鏡片. :mrgreen:
I also feel this photo is very cute. Is she really look like her father? Oh my god! :cry:

nlns,
I feel that 傑傑好叻叻喎. I agree with macy "爸爸總會比媽媽大膽". But, on the other hand, it's a good chance to train 傑傑.

大宅

才看留言,不但miss著聖誕party,差點連part5又找不到,九月媽咪真係好勁唷

伯爵府

joeychai,

唔該哂你幫我update。

Ka_wai

禁止發言

別墅

Joey, bbcutie, ec822,

如果我係現場就一定影唔到這段video, 因你們所講所感的跟我的係一樣

macy & markbean,

我同樣有你們所說的想法, 每個星期除了有機會跟daddy去公園玩至少一次之外 (我唔係現場) , 也至少都有一次係公公(仲放膽比傑傑更多新嘗試 )同傑傑去公園, 我知道係好危險又擔心,每次回家見到傑傑都怕見到他會有意外呢 但也是一個好training time, 如果always跟著我, 傑傑可能有好多野都未識呢 :mrgreen:

男爵府

nlns

Agree, that gives Edison more training. He's a boy, ok to try, as long as not big accident, let's we anxious mammies start to take it easy. Our sons will grow faster!

A mom with a super long weekend (taken today day off)

大宅

markbean,

其實講真...豆豆好似真係唔太似你...
但似唔似老豆我又唔識睇...
不過豆豆個樣有d mix咁囉!!
唔知之前我有無同你講過?? ?-(

joey,

係呀...之前睇相有留意景祐眼角已經好番~
變番青靚白淨的小生!! hee~

nlns,

咁其實都好既...傑傑係男仔黎咁嘛...
練下個膽大d又唔係唔好...
不過做人亞媽既梗係細膽d...擔心佢地
仆親跌損呀咁...但唸深一層...
男仔嘛! 男仔跌下唔緊要啦!! 咁先man嘛!
(唯有咁樣安慰自己啦!! )

大宅

講D野比大家聽...
雍亭有邊一忽唔似女仔呢??
真係比個女人激死...
琴晚同老公帶雍亭出街食飯...
隔離檯有個女人同個細路仔...
我地一家三口食食下飯既時侯...
突然聽到隔離個女人同佢個仔講:
你食唔食飯呀? 你睇下隔離個細路仔
都叻過你呀!!
後黎佢個仔答: 人地妹妹黎架。
佢亞媽話: 同你一樣, 男仔呀! 妹妹! 男女都唔識分,
比人笑呀!!

嘩.......... 比佢激死!
我老公係到笑...我就忍唔住同佢個仔講:
Dee Dee, 你好叻喎! 妹妹黎架! 你咁都知~

之後佢亞媽無出聲...然後叫佢個仔繼續食野。

心唸...我個女似男仔咩?? 唔係呀嘛... ?-(

男爵府

bbcutie
笑死我啦....Abbie當然是女仔啦!

我都覺得其他人通常都估錯BB性別.我都不會很肯定說BB是男定女.不過,有時,見個BB由頭到尾都粉紅,當然估是女啦.

我幫昊霖成身著晒藍色 (衫,褲深藍,鞋黃+藍),都會一日有二至三個人問我是否女....可能佢似女? 我會答,是仔,我已經著晒藍色了!

首頁

尾頁

跳至