在職全職

跳至

首頁

尾頁

民房

你們懷孕後老闆有冇對你唔同咗??

我老闆一知我有咗就即刻登報請人呀,仲要請個同我一樣quality,攞明話比我知冇我都得啦,勁唔高興 :evil:

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

Re: 你們懷孕後老闆有冇對你唔同咗??

米重好....抄你有錢收
.......如他無抄你
生完一定抄你
因而家d老板好鬼cheap.....不要唔開心
重好小d野做......

複式洋房

我係啦, 我老細一知我有,即刻請人,不過我都決定辭職

洋房

Don't be upset la, when i'm pregnant, my boss also treat me not gd ga, he is a very very bad guy, but the most important thing is that u should be positive and relax, otherwise, it will affect yr baby ma..... after i born my baby, i resign and change the job la, now, my boss is a very very nice guy. So don't worry la.......

我叫"駱天穎"呀:wave:, 媽咪話代表“樂天+天資聰穎”wow:wink:, 你睇我笑得幾開心。:cheeze: 我係2004年4月15日

公爵府

畀面勳章

當時我老闆知我有左, 對我重好d 添喎! 好多野都會就住我, 又成日教我要食d 咩野補身(佢係男人黎架), 佢真係少數既好boss, 所以打水我都唔轉工架啦! :mrgreen: :mrgreen:

洋房

比我會覺得好唔開心, 我老細依家仲尚可, 我依家4個月, 如果我放完假之後就唔知會點 !!!
我係一間細公司度做會計, 其實好多野我都覺得可以比外邊公司做, 而ADMIN個D工作, 佢個所謂ASST, 表面對你無野, 但佢覺得自己乜都係佢做先ARM, 如果我放假, 我諗佢立刻攞埋去做 ........ 到時我返到公司, 又要同佢再爭過, 好似D小朋友錦, 如果得最好轉埋份工 !!!
My Little Anson ^ o ^ Birthday : 8th April Weight : 8/4 - 3.59kg 11/4 3.27kg 15/4 3.47kg 18/4 3.60kg 26/4 23 inches 10/5 4.81kg 18/6 6.12kg 12/8 7.95kg 25inch [center]My Baby Anson [/center] 潼潼部屋 歡迎光臨 小腳趾 你會愛上探險整個歷程 坐不定 你很想一天攀到高山看星 小眼睛 你會看遍世間可愛事情 讓耳朵 似海螺天天裝滿開心笑聲

子爵府

Re: 你們懷孕後老闆有冇對你唔同

當我有

別墅

My big boss looks like very considerate & treat me well, but another hand he employed another girl (also good pay), he said for other office & asked me don't worry!

But very fast i have been told she will sit-in my job when i'm on maturity leave and transferred her to learn my stuff.

複式洋房

有, 態度360度轉變 :-( :evil:
"我有2個小寶貝"

複式洋房

Yes, Better than before!

首頁

尾頁

跳至