美容扮靚

跳至

首頁

尾頁
該用戶已被刪除

有沒有好的遮瑕膏介紹呢?

伯爵府

Re: 有沒有好的遮瑕膏介紹呢?

雪糕 concealer

"beauty tech" 都唔錯架....

伯爵府

bobbie brown
沒有醜嘅女人, 只有懶嘅女人!
該用戶已被刪除

民房

雪糕 concealer "beauty teach" and covermark are
good choice !! if use on eye area,i suggest sofina !

大宅

雪糕 遮瑕膏. 好掂! 值得一試.

大宅

KP
[img align=left]http://onfinite.com/libraries/487250/185.jpg[/img]我愛小端宜 :-D

子爵府

我都覺得雪榚遮瑕膏好好用,不過要記住落妝時要徹底認真一些。

水晶宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

which color for 雪糕遮霞糕 is good?? I want to cover my 雀班 and 黑眼圈o ?-( ?-(

大宅

多利是,
I buy "B03", I also have 雀班 and 黑眼圈 problem.
After use it, the problem is solve la.

別墅

covermark is very good!

民房

bodyshop--- tea tree cover stick! only sell $90!!!

大宅

yep, I think 雪糕遮霞糕 is good too, is so smooth.

水晶宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

Thanks, sunsunsandy. B03 is 淺膚色, good enough to cover the 雀班 and 黑眼圈??

sunsunsandy 寫道:
多利是,
I buy "B03", I also have 雀班 and 黑眼圈 problem.
After use it, the problem is solve la.

男爵府

Sorry, I want to know which brand and where to buy it?

thanks

codychan

大宅

Hi,多利是
I really don't know"B03" is for Light Color. This is remcommended by the Sales. She said this color looks natural for me. So far I use it for 7 months la.
And it looks okay (can cover them very well).
Maybe you can ask for Sales suggestion b4 buy.

大宅

sunsunsandy:

which brand??thanks

Rl

大宅

我用開RMK,不過最近試過Guerlain新出o既筆狀concealer好好用呀,佢擰出來係水狀,好稀好簿,不過遮瑕效果一流(特別係黑眼圈),$225,我屋企dconcealer用哂我都打算買喱隻.

大宅

IPSA

大宅

RL 寫道:
sunsunsandy:

which brand??thanks

Rl

Hi RL,
"Beauty-Tech" 雪糕遮霞糕.

首頁

尾頁

跳至