跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 油塘區媽咪入黎吹下水

hi minnieluo:你就好啦,可以有時間去深圳.我初時都想去深圳做,但係真係無時間囉,不過而家香港做都好平,我做哂全屋都係一千零幾,都算ok啦,我就無為左間屋廋左,因為我一路都係咁廋,生完個女之後得返89磅,我諗都冇得再廋啦掛

子爵府

傻鴨菇芝, 你係香港做都唔貴, 我仲要計返二個人來回的路費.

好羡慕你呀, 咁好身材, 我是肥師奶, 減极都咁肥 :cry:

我今日唔係好開心, 今日老細同我講, 某某人成日做錯

男爵府

hi minnieluo:唔好唔開心啦,你係公司唔開心都總有放工既時侯,但係做家庭主婦就連假都冇得放,重辛苦呀!你只要放左工唔好去諗公司d野咪得囉,又唔係要同佢過人世,唔緊要啦!

男爵府

HI! 各位我 12月19號入伙啦.....不如1月攪 聚會啦...好嗎?? :-P :-P

子爵府

早晨各位 !

浩朗媽媽, 恭喜你入伙啦 ! 另我

子爵府

傻鴨菇芝, 多謝你呀. 我想做個有自己的錢, 又可以自己照顧小朋友的師奶. 唉, 發夢咩, 我屋企不可以無

男爵府

浩朗媽媽 寫道:
HI! 各位我 12月19號入伙啦.....不如1月攪 聚會啦...好嗎?? :-P :-P
hi 浩朗媽媽:好呀,但我個仔一月尾要考試,如時間許可,我一定出席 係呢,你住邊座呀?大仔駛唔駛轉校呀?

男爵府

傻鴨菇芝:

我住高瑞架...1月頭飲茶啦...好嗎? 我大仔唔轉校啦...because 佢係灣仔讀小學...哈哈

minnie:

我租車自己搬咋...我 fd 個女係道讀話唔好咋...我細仔讀
st. james catholic kindergarten, 聖安當我 like 佢環境
好, 地方清潔咋...但佢收我 下午班我唔讀啦

男爵府

浩朗媽媽: 咦!咁你咪係我隔離座,我個窗口對住高瑞06個單位架(應該係) ,咁你仔仔返學咪要好早搭校車返學囉,我諗起我個仔下年轉全日,日日都要06:45帶佢去搭校車,到時就死得囉

男爵府

傻鴨菇芝:

我係 02 單位...我大仔返下午架...唔洗早起...哈哈,
你地個個媽咪都 1仔1女...恨死我啦.... 我好恨女架...比個女我啦

子爵府

浩朗媽媽 , 你租車租

大宅

[quote]
Minnieluo 寫道:
浩朗媽媽 , 你租車租

子爵府

ophelia, thank you !

你係全職媽媽定返工媽媽呀 ?

我又有問題了, 請問你們的單位(中房) 可放到日式 洗衣機嗎, 還是買了歐洲機 ? 熱水

男爵府

hi Minnieluo : 我就用大眼仔洗衣機,熱水爐就用返煤氣公司嗰部,還有煤氣公司既大乾衣機,洗碗碟機呀咁(呢d都係之前買左),d位要好fit先得囉,洗衣機,熱水爐,洗碗碟機放係露台,乾衣機就要放係星盤上面囉.(我係中房既) :lol:

子爵府

傻鴨菇芝,嘩, 你個露台可以放咁多

男爵府

[img align=right]E:\DCIM\100FSCAM\PHTO0013[/img]

男爵府

hi minnieluo:sorry,我唔識係呢度post張相喎,不如你留e-mail比我,我send比你,ok?騎樓門一定要拆啦,唔拆咩都放唔到呀? :mrgreen: 原來........你係同我同年同月生架,不過你大我五日,咁我咪要叫你minnie姐囉 :lol:

子爵府

傻鴨菇芝, 好惊喜wo :-P , 明年一齊過生日啦 !

pls check pm, 我話你知e-mail address, 同埋如果你有玩yahoo message, 可以joint 我, 返工我多在网上.

子爵府

今日去到想買抽油煙機, 又話無貨, 又唔收我訂. 同佢講要惠爾浦, 又話無貨, 只有陳列品, 搞錯:-( :evil:

[quote]
ophelia 寫道:

各位, 我想問

子爵府

傻鴨菇芝 ,我想問

首頁

尾頁

跳至