媽媽會所

跳至

首頁
45678...58

尾頁

公爵府

版主

Re: 2002年12月BB會 (Part 146)

k
今日似乎不易去沙灘噃

公爵府

老鄭

頭先有冇行街買野比恩彤

伯爵府

k:

f's uncle好老o家?淨係要見內子姪!

julia:

女仔唔同,鐘意攬攬錫錫媽媽多d....
恩恩而家都成日無la la 走過黎錫到我一面口水! :mrgreen:
bb女 = 恩祺媽 :-)

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

Julia..咁又係..bb真係大得好快..我唔捨得丫>_<幼稚園到小學期間係最好玩..但係小學之後..d小朋友就好討厭=_=好百厭...

男爵府

午安!! 願Joann 早日康復!!

5 & jojo: popeye 同俊俊& 天天相反...叫佢錫爸爸...錫完一定走黎鍚我hehehe!!

Julia: 今晚得我, popeye & 婆婆晚飯, popeye ba竟然安排我地在葵芳出街食, 順便帶包水人pampers (未開個包)去藥房換. 頂佢丫!
焯峰!!

珊瑚宮

Winsor..哈.哈..popeye ba咁好..唔同你地食飯都要指定你地去邊食同做d乜?

子爵府

5, carol,

lo yeah called and explained is great grand ma(2nd one)'s idea.
well, he said okay to bring j , so i'm free tonight heeeeee :mrgreen: julia, yup , anyhow, j is sleeping.... hmmm
違規內容已被管理員刪除

公爵府

Winsor

Popeyeba 請你出葵芳食飯咪算好law

男爵府

5: 佢冇話請喎....佢今晚要去飲..不過點我做野咋喎

月希: 點都好 ?:evil:

k: 上次你提及的講座....我有興趣11/11 果個. :mrgreen:
焯峰!!

伯爵府

草草:

popeye ba 安排,係咪佢比 $$$ 先? :mrgreen:

k:

anyway,有一晚free 都好呀! :mrgreen:

男爵府

carol
乜你見過咁大個肚腩o既飛虎隊o架咩?? ?-(

k
f 屋企好大家族o架?

珊瑚宮

Winsor..哈..哈... 好少老公會咁計劃老婆同仔仔要食乜做乜架嘛

公爵府

版主

老吳
無呀,點解咁問?

恩彤仲未識鍚...不過有樣野好得意,唔知點解問親佢咩好唔好食佢都擰頭,只係唔食就擰得勁啲,食就就咁擰...如果問佢鍚唔鍚媽媽,佢會 up 頭,跟住阿聰就會好衰咁...(你又估吓佢點)

月希
所以咪話幼稚園到小學期間係最好玩

男爵府

lopo: 比多dddd tips

carol: 好難喇

月希: 佢係另類
焯峰!!

伯爵府

傻po:

咁又係喎!
其實我想話佢似食到肥c大隻、鬍鬚lek突o既汪洋大盜!

言則佢係做電腦o既?

公爵府

版主

咁公公呢?今晚阿聰去威,得三條女
:mrgreen:

男爵府

Julia: 公公失業...去d uncle廠幫手, 北上已三天了
焯峰!!

公爵府

Winsor

你唔叫Popeyeba攞埋包片返工....去葵芳換完先至去飲 :evil: :mrgreen:

老鄭

咀你

LOPO

芝士ba有大肚腩咩....唔覺喎

男爵府

carol
其實我都唔鍾意佢留鬍鬚o架, 不過佢又唔肯剃喎, 唔通我幫佢剃咪, 無計啦.

carol, 草
佢係要用電腦做野o既, 不過唔係做 IT.

子爵府

winsor,
that's good. ! let's go together

carol,
yup, heeee. right, good to free tonight. planning what to do ...
違規內容已被管理員刪除

首頁
45678...58

尾頁

跳至