網購天地

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

今日經轉運公司收貨,發現收少了一件,email比佢客服,好快答我according our tracking record, all your items successfully delivered on…跟住答你經第三方轉運,佢哋成日unpack我哋D货,一句講晒……唔查,更加唔會補發!
問過轉運公司,又答話無拆過,但基於對我無奈無助的情况,主動退運费比我!雖然最终唔知點解收唔到貨(好彩係平嘢),但對於KS嘅處理手法就怕怕,各位GM,請小心這個網站,仲以為官網會信得過D……

禁止訪問

回覆樓主

男爵府

yanyanteen 發表於 17-8-30 02:41
今日經轉運公司收貨,發現收了一件,email比佢客服,好快答我according our tracking record, all your ite ...

點會關ks 事?你用轉運,係轉運公司的問題。我係ks 買過好多之野,都好好,最衰只係佢用勁大個盒,初初間間轉運都計體積,攪到運費有d貴(計埋都好抵),宜家計實重,平好多。

複式洋房

missvivi 發表於 17-8-30 09:20
點會關ks 事?你用轉運,係轉運公司的問題。我係ks 買過好多之野,都好好,最衰只係佢用勁大個盒,初初間 ...

原裝UPS封口,有晒UPS label貼盒面欠貨都關轉運事咩?只可以講你無事係你好彩,我唔好彩囉!

男爵府

yanyanteen 發表於 17-8-31 01:48
原裝UPS封口,有晒UPS label貼盒面欠貨都關轉運事咩?只可以講你無事係你好彩,我唔好彩囉!
...

我睇左好耐。。。終於明了。你真不好彩 。不過好多網購站的確不喜歡轉運公司,因為中途出事,都唔知係邊個錯。以我所知有網站直情唔發轉運公司添,一見呢d地址,直接cut 單。 下次如果再轉運收貨,可以試下拍開箱呀,有乜都可以有證據。

男爵府

好媽媽勳章

yanyanteen 發表於 17-8-30 02:41
今日經轉運公司收貨,發現收少了一件,email比佢客服,好快答我according our tracking record, all your i ...

試過跟你情況一樣。亦試過比漏快遞编号,好在集運用buyandship. 没比快遞编号都將件貨入了我帳户,我先知原來KS分了3件貨出,但只比咗兩个快遞编号。send email 比KS 件貨是否我的。答咗等於没答。唯有照認領,最後收了貨真係KS 的。

禁止訪問

大宅

回覆樓主

KS 係好亂,試過訂耳環,入面多左個手袋。朋友試過全箱貨都唔係佢,激死
New Life New Star

男爵府

你係可以試叫KATX SPXXX公司CHECK返當時寄出張單既重量, 同現在集運公司入倉CHARGE 你既重量去比較..因為一個袋同兩個袋既重量一定有好大分別, 睇下邊度出問題

複式洋房

sugarbabyy 發表於 17-9-3 12:14
你係可以試叫KATX SPXXX公司CHECK返當時寄出張單既重量, 同現在集運公司入倉CHARGE 你既重量去比較..因為一 ...

我覆咗佢,佢出貨重量同轉運公司交貨比我時顯示重量無變,而且原裝UPS label加封條都齊,証明轉運公司無拆過盒,佢一樣唔認數!

首頁

尾頁

跳至