親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

如題?

大宅

GC airport冇得買or refund go card, 上個月去我係在surf paradise其中一間便利店買和refund, 你亦可選擇在任G link站refund, 不過退的就不是cash, 而是入信用卡!

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

maymamayma 發表於 17-8-22 16:17
GC airport冇得買or refund go card, 上個月去我係在surf paradise其中一間便利店買和refund, 你亦可選擇在 ...

GC airport 有 go card買
早幾日先買左

wcpcelia    發表於 17-9-3 19:00

大宅

maymamayma 發表於 17-8-22 16:17
GC airport冇得買or refund go card, 上個月去我係在surf paradise其中一間便利店買和refund, 你亦可選擇在 ...

Thanks for your reply!

GC Airport是可以買到go card的, 我就是在其中一間類似便利店買到及top up增值的,但是,無諗過有得買冇得退!

我現在在GC Airport!

大宅

我當日去到機場都係退唔到,火車站職員話無晒現金退錢,叫我跟張GO CARD後面個網址辦REFUND,話會退去信用卡,但我未有時間試。

別墅

MrsKong 發表於 17-8-22 15:42
如題?

不呀

大宅

買: GC 機場叫HUB 的便利店
Refund: Surfer Paradise Coles Supermarket 門口果間叫 Nesexpress 的shop

大宅

chanbaby 發表於 17-9-3 08:00
買: GC 機場叫HUB 的便利店
Refund: Surfer Paradise Coles Supermarket 門口果間叫 Nesexpress 的shop ...

我們都是在這退錢的,出機場搭的士

首頁

尾頁

跳至