自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

好媽媽勳章

回覆樓主:

我身邊都有個朋友成家都中左毒,扭傷又拎部機出黎碌,碌完即刻話好番;個女4、5歲大咳又拎部機出黎碌,碌完又好番;整親好番又話因為飲左呢間公司既咩咩飲料(一包包)食左咩補充劑,所以打好左個底,先咁快好;成日見fb一家去公司買產品,買到好似中獎咁開心;一家人去果間公司晚宴,會頒獎比會員,朋友有獎拎(個獎只係公司產品)開心到好似拎左金紫荊獎咁誇我真心覺得好痴線,會遠離呢d中左毒既朋友

禁止訪問

禁止訪問

珍珠宮

好媽媽勳章

回覆樓主:

我都識人原本係專業人士 resign 去做,喺佢fb 好少見佢 sale products, 主要sale 嘅係佢家陣嘅new life, 例如每日可以瞓到自然醒﹑可以同仔女去 high tea、同其他傳銷member 齊齊去周遊列國﹑周遊列國期間影一大堆所謂型男索女嘅相﹑一日食三五七餐都唔怕肥......

男爵府

回覆樓主:

啲產品真係好?

大宅

sunnygirl 發表於 17-8-3 18:33
我都識人原本係專業人士 resign 去做,喺佢fb 好少見佢 sale products, 主要sale 嘅係佢家陣嘅new life, ...

我朋友又係,周遊列國、去洒店high tea, 上cooking class 都打扮到好elegant

侯爵府

好媽媽勳章 睛靈勳章

anpanman_baby 發表於 17-8-3 21:59
我朋友又係,周遊列國、去洒店high tea, 上cooking class 都打扮到好elegant

真心覺得呢D人好嘔!

伯爵府

回覆 anpanman_baby 的帖子

十幾年前已有既傳銷。

男爵府

anpanman_baby 發表於 17-8-1 18:13
我有個多年無聯絡的朋友,最近突然add我facebook,同我傾下閒計,暫時無乜特別,但見佢做緊nu skxx,日日扮 ...

佢部份嘢係好用嘅。我覺得。我只係用家,好用嘅我keep住用左幾年。綠茶x我當健康食品都ok㗎喎。
:-xhttp://hk.photos.yahoo.com/debby1292000 :oops: :oops: :oops: :oops:唔經唔覺我已經2歲啦........ :-) :-) :-)

大宅

DEVILY 發表於 17-8-3 23:14
佢部份嘢係好用嘅。我覺得。我只係用家,好用嘅我keep住用左幾年。綠茶x我當健康食品都ok㗎喎。
...

做直銷,吾會迫你買野吾洗攞錢出黎做,我都加入左整係攞左$90出黎買左支美白牙膏佢D產品係掂嘅D野有平有貴,要會員先可以介紹入去做,又吾洗返公司係屋企做就得岩曬家庭主婦識上網嘅香港人

大宅

rm11 發表於 17-8-8 07:53
做直銷,吾會迫你買野吾洗攞錢出黎做,我都加入左整係攞左$90出黎買左支美白牙膏佢D產品係掂嘅D野有平有貴, ...

當然要努力先搵多D啦,但係輕鬆搵到錢

男爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章

我只用佢既泥mask,係幾好用同抵用,但我無做member

首頁

尾頁

跳至