夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

發現老公上一樓一網頁

最近佢成日講大話,明明兩點鐘收工,佢就同我講話要三點,有時又話要四點,咁要做嘢冇計啦,但過晒時間佢都冇電話返,於是我就打電話比佢,點佢熄埋電話,我就打去佢公司,佢公司D人話佢兩點鐘已收工,佢一返到屋企,我就質問佢啦,佢話同同事去飲嘢,話如果我問我,我一定唔會比佢去喎,佢已經唔知一次啦,上一次我已經同佢講話<你明知我唔比你又去,你人係出面,你要去我都阻止唔到你啦,就算你去你係咪應該同講聲呀,唔使熄電話呀,你要去都應該話比我聽,你幾時返呀,咁嘅要求都唔過份呀?>點知事隔唔夠一個月佢又嚟過(就前兩晚咋),要佢解釋,佢又話我唔信佢,你叫我點信你呀,你做得咁鬼鼠,揾鬼信你咩,尋晚佢重偷偷地上埋D一樓一嘅網,佢平時都有上開D四仔網,我都冇介意,因為我覺得男人睇呢D嘢好正常,冇乜大不了,而且佢平時只係上日本同外國嘅網,根本就唔係問題啦,但佢尋晚竟然上埋D一樓一嘅網,個D資料重好Detail,有晒電話,地址,價錢,服務範圍,最抵死嘅係有D重有埋地圖,最緊要係個D地址幾乎全部係0係佢公司附近我而加真係好驚,因為以前係我生完個仔之後三個月我就中咗蕉,佢就梗係死口認有滾過啦,唔係佢野我唔通我個仔野我呀?我而加真係好驚又會再一次比佢累到我又舐野呀,我而加都唔知點算好,我真係..........唉.......... :cry: :cry: :cry:

男爵府

Re: 發現老公上一樓一網頁

咁你同老公o既性生活有無問題呀?
又或者佢d朋友係咪都會去嫖妓果類呀?
性病呢d o野可大可小,呢d一定要同老公當面傾,惹d病番o黎比你,好自私~~

等待驗證會員

哪你諗住點呀?
[size=medium]mymyso

複式洋房

Jellyngai :

聽你講,我覺得你係覺得你老公唔只上一樓一網頁那麼簡單,而是直頭上了去幫襯過一樓一,是嗎?其實,最清楚你老公的為人是你自己,你覺得他會這樣做嗎?還有,你在臨生之前中了招,是性病嗎?有沒有問過醫生是什麼病?因為可以說是全部性病都是由性接觸或血液傳染的(我是護士),那你清不清楚你老公以前的history?若他很久以前有患過那種病,那麼多年後再番發都算是正常,但若他從來都沒有患過,那一定是新染的,那若果你老公是你當時的唯一性伴侶的話,那就代表你當時不是你老公唯一的性伴侶了,因為性病最久的潛服期不會超過一個月,或者你真的要跟他說清楚,必要時,要靜靜地查個明白,因這是牽涉到你一生人的問題,有些性病,是一世也不會治癒的,我勸你未查清楚前不要和他行房,即使是要,也一定一定要用安全套.還有,你在臨生前患了性病,你有沒有質問過你老公是什麼的一回事?通常若你去看醫生時, 醫生一定要你捉埋你老公一齊去做檢查,因一個有,通常另一方都會有,因為性病的傳染性極高.當時的他是怎樣解釋?

MeLL

男爵府

Melody:
我唔係臨生時野比我,而係我生完個仔之後,我去健康院時覺得下唔係咁舒服,所以同醫生講,之後醫生同我扲?D野去化驗,證實係滴蟲,醫生話一定要有性接觸先會傳染到,我一知道當然去問佢啦,佢梗係唔認,重話肯定我係街去?所時去?D唔乾淨?所而野返來,你話我個心幾難受呀!之後吵?一獲大大獲,我同佢D屋企人都知道晒,所有人都叫我原諒佢,我個仔又剛剛出世,咪忍佢一次law.點知事隔唔夠一年,佢阿媽話比我聽,係街撞到到佢同佢以前個女友一齊,佢重死口唔認,話阿媽屈佢喎!(個排佢久唔久就唔返屋企),你話我可以點呀?(個女人重係佢一生中最愛喎,你估我點知,我同佢(我老公)一齊同D朋友(係佢D朋友喎)去玩,佢飲大兩杯屎水同佢D fd 講,話佢好唔開心,因為佢最愛個女人已經結?婚,又話當初係我逼佢結婚(我根本就冇,雖然係有?bb先結婚但我冇逼到佢,因為我有?一個月時已經知道,但我?冇想過要結婚,到?個肚五個幾月大時,大家商量過都係結婚好D,先結咋)你話我有幾難受呀!仲要係人都知喎,佢個fd睇唔過眼話返比我知,連佢D朋友都話唔係人,卒之忍無可忍,又同佢炒一獲,佢賤到同佢姑姐講話我發花顛,叫佢姑姐來抱我個仔走,佢姑姐問我我咩事,我咪話比佢姑姐聽law,佢姑姐知道之後,勁媽叉佢,話佢唔係人,但後來佢姑姐又叫我原諒佢,佢又同我認錯(我又打?佢幾把)我先順返條氣, 不過都成五年前?事啦,我同佢結?婚快六年了,係呢六年,我真係好痛苦,我有想過帶?個走,但又唔甘心,我老豆係我未結婚時已經睇死我話我一定唔夠兩年就會離婚,捱?咁耐先放棄我唔甘心,自從有?BB之後我就已經冇做?,我又驚我會?唔?做,會適應唔到呢個社會,我已經比佢控制晒我?生活!!! :cry: :cry: :cry: :cry:

男爵府

calcal:
我覺得同佢o既性生活有問題,不過就比幾個月就少咗D,可能係佢返工辛苦掛,我都唔知呀! :-(

別墅

有左小朋友真係好難去離開一個男人
皆因巳經唔係你一個人的問題嘛
媽媽都唔想小朋友無左爸爸
大家好!~~~我是阿包子~~~ 阿包子個阿~~~ 阿包子個包~~~ 阿包子個子~~~ 謝謝~~~ ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)

首頁

尾頁

跳至