網購天地

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

唔好意思。我想問[size=1.1em]AMAZON JP我想買7樣野運入東涌。因為第一次買唔知點做?係唔係要好似淘寶咁搵個集運?想問應該用邊一間集運?點樣填張單?有冇好介紹。唔該晒!

大宅

哈哈媽咪 發表於 17-7-21 00:11
唔好意思。我想問AMAZON JP我想買7樣野運入東涌。因為第一次買唔知點做?係唔係要好似淘寶咁搵個集運?想問 ...

Google Amazon JP, 好多教學, 唔係三言兩語可講到

侯爵府

我見hotbuy有日本集運,4px 也有。可看看。

大宅

Amazon JP 包裝巨大
小心收體積重.......

可直寄就直寄,盡量不要用集運.....

而家用master card係Amazon買滿8000yen免運費直送香港....
https://www.amazon.co.jp/b?node= ... tag=mastercardhk-22

子爵府

atinbb 發表於 17-8-19 22:14

請問⋯ 8000 yen係指單件貨品,還是可以幾件夾埋?thanks!
電台聽眾多謝張國榮救回自己https://www.youtube.com/watch?v=z50ltAiTtHs(已更新)
關於哥哥張國榮的一個感人故事,
反思何謂真,何謂愛。

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

katherine_2010 發表於 17-10-4 19:53
請問⋯ 8000 yen係指單件貨品,還是可以幾件夾埋?thanks!
可以幾件夾埋, 但一定要係MasterCard International 果版search到既item至可以有呢個優惠

https://www.amazon.co.jp/b/ref=mastercn?node=5333386051&pf_rd_p=479533789&pf_rd_s=hero-quick-promo&pf_rd_t=201&pf_rd_i=B00MN84BA2&pf_rd_m=AN1VRQENFRJN5&pf_rd_r=7XBM08N9HJCHAFFMNY6Z

琥珀宮

哈哈媽咪 發表於 17-7-21 00:11
唔好意思。我想問AMAZON JP我想買7樣野運入東涌。因為第一次買唔知點做?係唔係要好似淘寶咁搵個集運?想問 ...

我用buyandship ,只計重量,$24一磅,簡單方便!

購物時填佢日本姓名地址就可以

ronaldhph    發表於 17-12-14 16:35

男爵府

畀面勳章

回覆 木土土 的帖子

如寄到日本集運的地址即免當地運費, 只付集運費便可?

琥珀宮

onon530 發表於 17-12-14 14:23
回覆 木土土 的帖子

Depends on whether the order is free local delivery

男爵府

畀面勳章

回覆 木土土 的帖子

THX

別墅

木土土 發表於 17-10-23 20:06

我用buyandship ,只計重量,$24一磅,簡單方便!

請問點付款??佢淨係sd左e-mail 確定張單 ,但點輸入卡資料??thx

琥珀宮

lc159 發表於 17-12-15 04:32
請問點付款??佢淨係sd左e-mail 確定張單 ,但點輸入卡資料??thx
...

Amazon 付款?應該付左款,張order先confirmed ,才收到email

別墅

木土土 發表於 17-12-15 08:09
Amazon 付款?應該付左款,張order先confirmed ,才收到email

(emoji)(emoji)(emoji)請問邊個位置入卡資料??

琥珀宮

lc159 發表於 17-12-15 08:25
(emoji)(emoji)(emoji)請問邊個位置入卡資料??

你check out就要付款入卡資料

別墅

atinbb 發表於 17-8-19 22:14

請問入洗唔洗入code先免到運費??

大宅

onon530 發表於 17-12-14 14:23
回覆 木土土 的帖子

係咪無其他收費,只计重量?

大宅

留意,雖然機會唔大,但如果要退換貨,經集運嘅話,唔肯定係唔係受理,日文原文唔知講乜,但英文翻譯就似乎話唔受

海外転送サービスを利用して注文した商品(交換品を含みます)の日本からの輸出、居住国から日本への輸入に関する全ての責任はお客様が負うものとし、Amazon.co.jpは一切の責任を負わないものとします。
Amazon.co.jp will not be liable for any claims and damages of any kind for return items including exchanges that are exported from Japan or imported to Japan through the international package forwarding services.

剛啱有件有問題要換貨,我用直運,依家免費運過件畀我

大宅

回覆樓主

請問香港是什麼zip code ,thanks

首頁

尾頁

跳至