美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

民房

有冇人後悔生咗bb呀?

男爵府

Re: 有冇人後悔生咗bb呀?

永不!

別墅

一d都無後悔,重覺好幸福tim
[img align=right]http://www.imagestation.com/members/doreme04[/img]

複式洋房

我諗生得小朋友,又肯用心去下BK(都係為BB找資料),一定唔會後悔生BB

大宅

絕對唔會後悔,老公你未必可以對成世(我當然想可以),錢未必可以長留,但仔女永遠係你既.

別墅

BBs are lovely, how can any parent regret?
:-) :-D ;-) :-P :lol: :-P ;-) :pint: :hammer: :idea:

男爵府

都有少少啦,有時後悔太早生
後悔點解唔生之前玩盡d呢??
不過生左又係另一個層次囉~
冇咩問題~

大宅

絕對"無"....因為日日見到仔仔都不知幾開心...(佢曳時就有d嬲law,不過開心多d) 佢係我o既最愛呀.......

大宅

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

No. I feel very sweet when my baby smile to me.

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

未生之前好唔想生BB,生咗囡囡之後覺得好滿足,係佢令到我同老公有一個幸福既家,我同老公亦好為咗佢既將來而好努力咁工作,佢係我一家人既動力。

伯爵府

唔單止冇, 仲想生多個添! :mrgreen:

子爵府

Agree with you

別墅

happydino 寫道:

me too :wink: :wink:
[img align=right]http://tac.families.com/ezb/884014.png[/img]

複式洋房

沒有後悔,但還在適應三人行的生活。生了BB更體會到人生的另一階段。

子爵府

我都沒有後悔呀,反爾唔捨得bb咁快大個咋。
但有小小遺憾係自己要返工,很小時間陪他們,唔可以長時間睇到他們成長。

子爵府

哈哈, 我都係呀!
happydino 寫道:
您好!由於親子王國及教育王國已禁止用戶於簽名檔內張貼來自其他網站之網誌、facebook群組或相簿等之連結,因此閣下簽名檔內容已被刪除。

大宅

我都冇後悔…但有時會怪自己未儲夠$,自己而家又太細個
怕教唔好bb
《樂樂BB天地》全新童裝及女裝 《我係2004年5月12日,7:57pm係屯門醫院出世》

大宅

heehee..講真都有小小後悔架,
而家真係覺得生仔容易管教難,
原來教小朋友真係一件好複雜的事,
o吾係1加1等於2o甘簡單,
反而好似做左心理專家o甘,
你想佢坐定定o羊,o吾係叫佢o吾準走黎走去wor,
要o念下有物引導佢,o甘先係一個精明媽o米
今時今日做媽o米,除左入得廚房,出得廳堂
仲要照顧屋企人衣食住行同好高好高EQ先得.
但每次見到個囝就o羊煩惱都o吾記得晒lu.
:wave:  :wave:  :wave:  :wave:  :wave:  :wave:

大宅

cnine
有同感呀 !!!
管教個囝真係好難,要訓練吓自己d EQ....

侯爵府

大家係幾多歲生BB架?

首頁

尾頁

跳至